Få mest muligt ud af din kaffemaskine

Senest opdateret 28-02-2023 14:48

Problem

  • Hvordan bruger jeg min indbygget kaffemaskine
  • Hvordan fungere Electrolux indbygget kaffemaskine

Gælder

  • Indbygget kaffe maskine

Løsning

En god kop kaffe fra din Electrolux-kaffemaskine kan være A&O for din dag. Så her kommer en guide, så du kan få mest muligt ud af din kaffemaskine og nyde en kop kaffe helt efter din smag. Hver dag.Indledende opsætning

Klar til at lave den første velsmagende kop? Så lad os først starte med en nem trin-for-trin videoguide, så du kan se hvordan du kommer igang.Hvis din kaffemaskine ikke starter

Tjek først, at hovedafbryderen er tændt. Sørg derefter for at IEC-kablet er sat ordentligt i, og kontrollér at kaffemaskinen er tilsluttet til en stikkontakt.


Se hvordan i videoen her:
Sådan får du din kaffe, lige som du vil have den

Her er nogle nemme tips som sørger for, at din kaffe bliver lige som du bedst kan lide den:Sørg for, at din kaffe er så varm, som du ønsker den skal være

Her er et par ting, du kan gøre for at sikre, at din kaffe altid er lige så varm, som du vil have den. Prøv dig frem - hvornår smager den bedst? En mulighed er at opvarme maskinen ved at bruge skyllefunktionen. Du kan også bruge varmt vand til at varme kopperne og derefter indstille kaffetemperaturen i menuen.


Sørg for, at din kaffe er lige så stærk og cremet, som du kan lide den

For at få de ønskede kafferesultater, prøv at dreje kværnjusteringsknappen mod uret et trin ad gangen. Sørg for, at du kun drejer på knappen, mens kværnen er tændt.


Hvis du løber ind i problemer med din kaffemaskine, er her nogle hurtige løsninger til at få den igang igen!


Mælken kommer ikke ordentligt ud af mælkebeholderen

Lav en lækker latte. Følg instruktionerne nedenfor så mælken altid kommer ordentligt ud af mælkebeholderen. Fjern mælkebeholderen, rengør tilslutningsmundstykket med varmt vand/damp, og træk mælkebeholderen ud. Sørg for at rengøre termodelen med en fugtig klud.

Fjern derefter mælketuden og indsugningsrøret, drej skumjusteringsknappen med uret til positionen "INSERT", og træk den af. Rengør hver komponent i mælkeskummeren, og sørg for, at der ikke er mælkerester på hulningen og rillen under skiven. Skrab eventuelt rillen med en tandstik.

Tilslut urskiven igen, og sæt pilen på linje med ordet "INSERT". Tilslut tuden og mælkeindtagsslangen igen. Placér mælkebeholderen i termodelen. Læg til sidst låget tilbage på mælkebeholderen.


Se en video, der viser ovenstående trin-for-trin instruktioner her:Kaffe flyder ikke fra begge tude

Nogle gange kan de mindste ting gøre den største forskel. Ved at bruge en tandstik til at holde kaffetudene rene, sørger du for, at din kaffe altid flyder jævnt fra begge udløb.


Så leveres kaffen langsomt

Drej bare kværnjusteringsknappen et klik med uret mod "7", mens kaffekværnen er igang. Fortsæt et klik ad gangen, indtil kaffeleveringen er tilfredsstillende. Husk dog at effekten kun er synlig efter levering af 2 gange kaffe.


Sådan udtrækkes infuseren nemt

Nogle gange er den bedste måde at vise din kaffemaskine lidt kærlighed på at give den en gang rengøring. Også bag infuseren. Følg disse trin, så du altid nemt kan fjerne infuseren. Sluk for apparatet ved at trykke på tænd/sluk/standby-knappen, vent derefter på, at kaffemaskinen slukker, og skub så drypbakken lidt tilbage, og fjern infuseren.


Vedligeholdelse og rengøring


For at sikre, at din kaffemaskine giver dig velsmagende oplevelser i mange år fremover, skal du følge vedligeholdelses- og rengøringsinstruktionerne i denne video.
Vi håber, at denne guide hjælper dig med at nyde din kaffemaskine fra Electrolux lidt mere. Vi ved ikke, hvad klokken er, der hvor du er, men vi håber, at denne guide kan være en reminder om at tage et øjeblik hvor du forkæler dig selv med en god kaffe.

Find din brugsanvisning
Find din brugsanvisning

Få hjælp, find instruktioner og anden dokumentation til dit produkt.

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.