Brug af ovnens grillfunktion

Senest opdateret 26-01-2023 05:33

En af de mindst benyttede funktioner på en ovn er indstillingen grillHvem ønsker ikke en god BBQ grill?

Der er bestemt neget ved at lave mad over en flamme. Synet ... Lyden ... lugten ...Men nogle gange har naturen andre ideer

Vinter, regn, hagl eller bare knagende kulde. Du kan ikke altid grille udenfor.


Bare rolig

Ved at bruge grill indstillingen på din ovn kan du faktisk grille inde - hele året rundt.


Sådan bruges grillfunktionen i din ovn

Har du nogensinde brugt indstillingen for grill på din ovn? Tænk på det som en omvendt grill. I stedet for at varme kommer fra bunden kommer det fra toppen. Selvom du ikke får den røgede smag - kan du få en fantastisk smag. Hurtig madlavning, grill opskrifter fungerer godt i ovnen. De fleste ovne slukker grillen, når temperaturen er nået - for at holde din "grill" i gang, skal du lade ovnens dør stå en smule åben. Sørg for at kontrollere maden ofte, så den ikke brænder på.


Sådan grilles på din kogeplade

Lav din kogeplade om til en grill. Brug en støbejernspande, da den holder varmen godt, det vil forblive varmt og give dig det flotte grill mønster. Anbring stegepanden på kogepladen, og opvarm den til høj varme, sænk derefter temperaturen til medium og hold den der i hele tilberedningsprocessen. Hvis panden begynder at ryge, er den for varm. For de bedste resultater skal dit kød være tør på overfladen og spray den let med olivenolie, inden du lægger den på stegepanden. Og husk, vend ikke din mad for tidligt - lad den være uforstyrret i mindst 3-4 minutter, så den har tid til at grille.


Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.