CamCook® - Brug din telefons kamera til at få lækre resultater

Senest opdateret 16-09-2021 12:57

Takket være CamCook® er alt, hvad du skal gøre, at tage et billede med kameraet på din smartphone. CamCook®s billedgenkendings-teknologi vil herefter identificere dine ingredienser og give din ovn besked om de rette indstillinger.

Du kan også gemme ovnindstillingerne i My Electrolux Kitchen-appen, så du får ensartede resultater hver gang du laver dine yndlingsretter.

Kom godt i gang med CamCook®

Enkelt at komme i gang - tag bara et billede af dine ingredienser med kameraet på din smartphone.

Næste:
CamCook® bruger AI-bildteknik for at genkende din ret og sender härefter de optimale indstillinger til din smarte ovn.

Du kan tilføje dine egne retter og foretrukne ovnindstillinger. Så næste gang du laver mad kan du gå direkte til dine opskrifter, gå i gang med at lave mad og nyde et fantastisk resultat.