CookView® – sådan bruger du kameraet på din Electrolux-ovn

Senest opdateret 08-11-2023 09:48

CookView® på telefonen i hånden
Med CookView® kan du holde øje med det, du har i ovnen, selvom du ikke er i køkkenet. Din smarte ovns integrerede kamera hjælper dig med at få perfekte resultater, hver gang – også på afstand. Denne funktion findes på udvalgte Electrolux ovnmodeller.

Hvad er CookView®, og hvorfor skal du bruge det?

Kameraet er integreret i ovndørens håndtag, vendt mod ovnrummet. Det giver dig mulighed for at overvåge din madlavning uden at du behøver gå hen til ovnen og åbne lågen. Dette er ideelt, hvis du vil forlade køkkenet, men har brug for at holde styr på, hvornår din ovnret er ved at være færdig.

Sådan bruger du CookView® ovnkameraet

Det skal du bruge:

1. Du skal sikre dig, at du har installeret Electrolux-appen på din smartphone og har tilsluttet din ovn til den. Hvis du ikke allerede har tilsluttet din ovn, så start med at gøre det
2. Sørg for, at din ovn er tilsluttet Wi-Fi

Adgang til kameraet:

Begynd at lave mad, som du plejer. Mens du tilbereder maden, kan du få adgang til kameraet via appen. Du vil derefter se livestreamen når maden er i ovnen.

Tips og tricks

  • Du kan gemme et billede fra kameraet, dele det med andre og opdatere kameravisningen. Du finder funktionerne i kameravisningen
  • Hvis dit køkken er meget lyst, kan refleksioner i ovndørens glas begrænse kameraudsigten. Her kan du bruge det medfølgende kameraskjold til at forhindre lysreflektion for at forbedre billedkvaliteten. For at installere det skal du trykke kameraskærmen mellem dørglasset og håndtaget i den midterste position. Læn de lange kroge mod glasset og de korte mod bagsiden af håndtaget
  • Hvis billedet fra kameraet ikke er fuldt synligt i appen, skal du sørge for, at kamera-/dørhåndtaget ikke er dækket, og at ovnen er tilsluttet Wi-Fi. Hvis problemet er Wi-Fi-relateret og bliver ved med at være et problem, skal du flytte routeren så tæt på ovnen som muligt, eller overveje at anskaffe en Wi-Fi-repeater for at forbedre signalet fra routeren

For mere information om din specifikke ovnmodel, se brugsanvisningen. Du kan finde din brugsanvisning her.

Nu hvor du har lært alt, hvad der er at vide om CookView®-funktionen, vil du måske lære mere om, hvordan du bruger Electrolux-appen med din smarte ovn.

Electrolux Smart Home
Electrolux Smart Home

A smart home with Taste, Care, Wellbeing and Peace of Mind experiences for better, more enjoyable and sustainable living.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.