Få rester til at smage som nyt igen

Senest opdateret 16-01-2023 13:32

Takket være damp kommer dine rester til at få mange nye navne - som er velsmagende og lækre. 

Vi forstår fuldstændigt, hvis tanken om rester til aftensmad ikke gør dig begejstret. Men hvad nu hvis du kunne få din mad til at smage lige så godt, som den gjorde, da du spiste den første gang? Det kan du nu med Steam Regeneration-funktionen på vores Electrolux dampovne.

Damp giver dig mulighed for at opvarme maden og samtidig opnå den bedste smag ved forsigtigt at fordele dampen. Det gør, at skorpen ikke bliver tør.

Med dampregenerering kan du nemt genopvarme maden direkte på tallerkenen. Vælg blot indstillinger -> specials-> Steam Regeneration. Læg f.eks. Din lasagne på hyldeposition 2, og lad den blive i ovnen i cirka 15-20 minutter. Gør dig klar til at nyde madresterne, som om de var helt frisklavet.

Når du bruger dampregenerering eller genopvarmer rester, skal du huske, at det kan tage kortere eller længere tid alt efter, hvad du opvarmer. For eksempel vil fjerkræ og kød tage længere tid at opvarme end grøntsager. Brug den korrekte opvarmningstid alt efter hvilken mad, du laver. På den måde kan du få mere ud af din mad - på en sikker måde.

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.