Genopvarm og genoplev dine rester uden at tørre dem ud. Mad spildes aldrig, når du har en dampovn.
Genopvarmning af rester
Hvis du synes, at genopvarmning af rester er kedeligt eller intetsigende, så tænk igen. Spild aldrig mad, når du har en dampovn ved hånden. Dampen opvarmer dine rester hurtigt uden at tørre den ud. Nogle dampovne har endda et specielt program til dette, på Electrolux dampovne kaldes det "Steam Regeneration". Hvor længe skal jeg genopvarme mad i dampovnen? Det afhænger maden, men se nogle vejledninger nedenfor.
Fugtighed Medium
Lad os sige, at du har en halv quiche / tærte i køleskabet, ved at tilføje noget damp vil denne quiche blive som ny igen på grund af, at dampen både varmer og tilføjer fugt. Men hvis du bruger Full Steam, ville quiche blive for fugtig og våd.
Fuld damp
Smid ikke gammel pasta eller ris ud, fuld damp er fantastisk til at genoplive den - den fungerer endda godt med kogte kartofler. Pasta, ris og kartofler har en tendens til at udtørre lidt, mens de hviler i køleskabet, og damp tilsætter fugtigheden igen.
Det fungerer også perfekt til genopvarmning af dampede grøntsager, læg dem bare på en bakke og damp på fuld damp lige før servering. Det vil bare tage et par minutter, og de vil være perfekte igen.
Fantastisk smag er gjort let
Vores ovne med SteamBoost tilbyder tre niveauer af damp. Dedikerede programmer til bagning og ristning samt et program med kun damp til nye niveauer af smag, sprød og fugtig.