Hemmeligheden bag perfekt er sous vide!

Senest opdateret 16-09-2021 13:19


Hvad er sous-vide? Sous-vide (udtales sue-veed), hvilket betyder "under vakuum". Det er den fransk madlavningsteknik, der følger en enkel fremgangsmetode med vakuumforsegling af ingredienser i en pose som derefter placeres i et opvarmet vandbad i ovnen.

Din Electrolux SteamPro -ovn gør det endnu lettere, og lader dig gøre dette uden at skulle placere den vakuumforseglede pose i et opvarmet vandbad. Med din Electrolux SteamPro -ovn kan du bruge sous vide -teknikken til at tilberede mad til sit nøjagtige niveau af hver gang.

Du kan også sagtens selv!

Hvad hvis vi fortalte dig, at du ved at bruge sousvide-madlavningsfunktionen på din Electrolux SteamPro-ovn, kunne skabe lige så gode resultater som professionelle kokke.

Trin 1

Vakuumforsegl ingredienserne.

Trin #2

Læg maden i din Electrolux SteamPro-ugn

Trin #3

Vælg sousvide-ikonet "SV".

Trin #4 '

Vælg den ønskede temperatur.

Trin #5

Tryk "Start".

Trin #6

Velbekomme!

Sous-vide hjælper dig med at få perfekte resultater, hvor smag og næring er bevaret. Lad din Electrolux SteamPro-ovn hjælpe dig med enkelt at benytte sous-vide-teknikken - så du får samme fantastiske resultater hver gang.