Hvad er sous-vide? Sous-vide (udtales sue-veed), hvilket betyder "under vakuum". Det er den fransk madlavningsteknik, der følger en enkel fremgangsmetode med vakuumforsegling af ingredienser i en pose som derefter placeres i et opvarmet vandbad i ovnen.
Din Electrolux SteamPro -ovn gør det endnu lettere, og lader dig gøre dette uden at skulle placere den vakuumforseglede pose i et opvarmet vandbad. Med din Electrolux SteamPro -ovn kan du bruge sous vide -teknikken til at tilberede mad til sit nøjagtige niveau af hver gang.
Du kan også sagtens selv!
Hvad hvis vi fortalte dig, at du ved at bruge sousvide-madlavningsfunktionen på din Electrolux SteamPro-ovn, kunne skabe lige så gode resultater som professionelle kokke.
Trin 1
Vakuumforsegl ingredienserne.
Trin #2
Læg maden i din Electrolux SteamPro-ugn
Trin #3
Vælg sousvide-ikonet "SV".
Trin #4 '
Vælg den ønskede temperatur.
Trin #5
Tryk "Start".
Trin #6
Velbekomme!
Sous-vide hjælper dig med at få perfekte resultater, hvor smag og næring er bevaret. Lad din Electrolux SteamPro-ovn hjælpe dig med enkelt at benytte sous-vide-teknikken - så du får samme fantastiske resultater hver gang.