Lær det grundlæggende ved dampkogning

Senest opdateret 02-09-2020 04:23

Problem

  • Tilberedning, madlavning med damp
  • Opskrifter med damp

Gælder

  • Dampovne

Løsning

Du behøver ikke være kok for at lave mad med damp, det er enkelt. Det har aldrig været lettere at opnå sprødere skorpe, fugtig indvendig og levende grøntsager. Og få perfekt ris, linser og korn hver gang.Dampende ris (basmati, paraboiled eller jasminris)

At lave ris i dampovnen er ikke bare let, du får også et bedre resultat. Risene ender perfekt hver gang. Hvert korn tilberedes jævnt, men overtilberedes ikke for et luftigt resultat. Hvis det kommer til at dampe vs kogning, foretrækker vi at dampe vores ris.


1 del ris blandet med 1 del vand og en knivspids salt er alt hvad du har brug for.


Læg ingredienserne i et passende ovnfad.


Damp på fuld damp 100 ° C i 20 minutter. Færdig!


Dampende linser og andre korn

Linser har tendens til at blive svampede, når de koges i en gryde, det vil ikke ske i en dampovn, da dampen ikke koger linserne. Linserne vil også være mere nærende, når de koges i damp, da de ikke dræner linserne, som kogende vand gør.

Sådan dampes linser: 1 del røde linser blandet med 1 del grøntsagsbouillon og en knivspids salt er alt hvad du behøver, læg ingredienserne i et passende ovnfad. Damp på fuld damp 100 ° C i 13-15 minutter, færdig!


Lækker!

Dampning er en fantastisk tilberedningsmetode til mange korn. Det er en ubesværet tilberedningsmetode med et lækkert slutresultat. Prøv f.eks. Dampende quinoa, bulgur og cous cous perler. Overvej bare tilberedningstiden for hvert produkt, da de er forskellige.


Damp gør god mad endnu bedre

Gør din favorit mad mere lækker uden ekstra kræfter. Brug damp, når du tilbereder grøntsager, fisk, kød, brød og endda desserter for at få disse sprøde på udvendige sider, fugtige indvendig og fyldt med smag.


Oplev vores SteamBoost-ovneSkriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.