Ovn med stor drejeknap og display starter ikke

Senest opdateret 10-01-2020 07:21

Problem

• Ovnen tænder ikke, selvom handlingen på skærmen (f.eks. 'Påfyld vand') er afsluttet.
  • Ovnen bliver ikke varm.

Gælder

• Ovne der er udstyret med display og drejeknap

Løsning

1. Alle beskeder på displayet, som f.eks. 'Påfyld vand' skal bekræftes med tryk på drejeknappen.

2. Hold drejeknappen for at aktive indstillingsskærmen.

3. Hold og drej drejeknappen for at navigere i menuen.

4. Hold og tryk drejeknappen ind for at bekræfte en indstilling eller åbne den valgte undermenu.

5. For at vende tilbage til den forrige menu skal du finde tilvalget 'Tilbage' på menulisten eller bekræfte en valgt indstilling.

6. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
    Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.
Book service
Book service

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.