Rengøring og pleje af din dampovn

Senest opdateret 26-10-2020 03:47

Sørg for at passe på din dampovn. Hvis du rengør det regelmæssigt og giver det en vis pleje og opmærksomhed, vil det være din partner i de kommende år.

Rengøring og pleje

Rengøring og pleje af din dampovn er vigtig - det vil få din ovn til at vare længere og arbejde bedre.

Rengøringspåmindelse

Electrolux dampovne har en rengøringspåmindelse, når påmindelsen vises rengøring er nødvendig. Udfør funktionen "Steam Cleaning Plus".

Afkalkning

Første del varighed: ca. 1 time og 40 minutter

1. Sørg for, at vandskuffen er tom.
2. Fjern tilbehøret.
3. Hæld 250 ml afkalkningsmiddel i vandskuffen.
4. Fyld den resterende del af vandskuffen med vand til det maksimale niveau.
5. Indsæt vandskuffen.
6. Vælg funktionen i menuen: Rengøring. Følg instruktionerne på skærmen.

Når den første del er forbi skal du gå til anden del

Anden del varighed: ca. 35 minutter

7. Fyld vandskuffen med frisk vand. Sørg for, at der ikke er noget resterende afkalkningsmiddel inde i vandskuffen.
8. Indsæt vandskuffen.
10. Tør ovnen med en blød klud.

Lad ovndøren stå åben i cirka 1 time. Vent, indtil ovnen er tør. Når denne funktion kører, er lyset slukket. Hvis denne funktion ikke udføres på den rigtige måde, vil displayet bede om at gentage den.

Steam cook som profferne

Lad SteamPro-ovne hæve din dampkogning til pro-niveau. Oplev funktioner, herunder Sous-Vide, Connected Cooking, der gør det muligt at styre din ovn med din smartphone og dampkogningsassistenten Steamify. SteamPro-ovne er klar til at gøre din hverdag mere lækker.

Oplev vores SteamPro-ovne

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.