Sådan bruger du AquaClean til at rengøre din Electrolux-ovn

Senest opdateret 02-08-2023 15:09

Aftørring af damp med en viskestykke i ovnen

Ovnrengøring behøver ikke at være beværligt. AquaClean-funktionen, som findes på udvalgte Electrolux-ovne, fjerner snavs og holder ovnen ren. Den forbehandler pletter og stænk for at gøre det nemmere at fjerne selv genstridigt snavs. AquaClean gør det nemt at vedligeholde ovnen.

Electrolux ovnmodeller har forskellige rengøringsfunktioner for at gøre det lettere at rengøre ovnen. Læs din manual for at finde ud af, hvilke funktioner du kan bruge for at gøre det lettere at rengøre din ovn.

Hvad er AquaClean, og hvorfor skal du bruge det?

AquaClean bruger damp til at hjælpe med at fjerne resterende fedt og madpartikler fra ovnens overflade. Hæld blot vand i bunden af ovnen og kør en specifik tilberedningscyklus (ikke en rengøring) for at generere damp og forbehandle madrester. Det gør det nemmere at tørre ovnen ren, når den er kølet af.

Sådan bruger du AquaClean

1. Hæld 200 ml vand direkte i det angivne område på ovngulvet Bemærk: Ikke i vandbeholderen, hvis din ovnmodel har en
2. Vælg TrueFan-indstillingen Hvis dit produkt har SteamBake-knappen, en dedikeret knap på kontrolpanelet med et dampikon,

tryk også på denne


3. Indstil temperaturen til 90°C


4. Lad ovnen virke i 30 minutter

5. Sluk for ovnen og lad den køle af

6. Når ovnen er kold, tørres de indvendige overflader af ovnen af med en blød kludFor mere information om din specifikke ovnmodel, se brugsanvisningen. Du kan finde din bruganvisning her.

Nu hvor du har lært alt, hvad der er at vide om at bruge AquaClean, vil du måske lære mere om at holde din ovn ren. Her kan du få et overblik over rengøring og vedligeholdelse af din ovn.

Registrer dine produkter
Registrer dine produkter

Registrer dine produkter i MyElectrolux, så har du al information samlet ét sted.

Find din brugsanvisning
Find din brugsanvisning

Få hjælp, find instruktioner og anden dokumentation til dit produkt.