Sådan bruger du AssistedCooking på din Electrolux-ovn

Senest opdateret 08-11-2023 10:00

Kvinde kigger på sin telefon Få perfekt tilberedte retter hver gang. AssistedCooking hjælper dig med at finde den bedste ovnfunktion og de bedste indstillinger til den ret, du ønsker at tilberede, og de resultater, du ønsker. Oplev de fantastiske muligheder i din nye ovn med vores AssistedCooking-funktion. Du finder denne funktion på udvalgte Electrolux ovnmodeller.

Hvad er AssistedCooking, og hvorfor skal du bruge det?

AssistedCooking er en nyttig funktion, der hjælper dig med at vælge den bedste ovnfunktion og -indstilling baseret på det, du laver. Hvis du ved, hvad du vil tilberede, og gerne vil have forslag til, hvordan du indstiller ovnen til at få de ønskede resultater, så gå til AssistedCooking. Du skal blot indtaste funktionen og besvare trin-for-trin spørgsmål om, hvad du vil tilberede og de resultater, du ønsker (f.eks. rare, medium eller well done). Så foreslår AssistedCooking hvordan du indstiller ovnen. Du kan justere de foreslåede indstillinger, og hvis du bruger appen, kan du også sende dem direkte til ovnen for at starte madlavningen.

Du kan få adgang til AssistedCooking enten fra Electrolux-appen eller direkte på dine ovnknapper. 

Hvis din ovn har EXplore LED-displayet, er her en artikel som fortæller mere om de forskellige programnumre i AssistedCooking.


Sådan bruger du AssistedCooking

1. Vælg ASSISTED COOKING på ovnens MENU eller i Electrolux-appen
2. Vælg din ret og madlavningspræferencer i den trinvise vejledning
3. AssistedCooking foreslår tid, funktion og temperatur. Du kan justere disse indstillinger, hvis du ønsker det
4. Hvis du bruger appen: send indstillingerne til ovnen
5 Tryk på START for at begynde tilberedningen

Tips og tricks

  • Ovnen giver signal, når der er 10 % tilbage af tilberedningstiden. Du kan forlænge tilberedningstiden eller ændre tilberedningsfunktionen afhængigt af dine præferencer
  • Madlavningstermometeret bliver foreslået i mange AssistedCooking-programmer. Vi anbefaler, at du bruger det, da det giver ekstra nøjagtighed og kontrol
  • Bemærk venligst: AssistedCooking er ikke et madlavningsprogram, men en vejledningsfunktion. Derfor er den ikke på din ovns liste over tilberedningsfunktioner. Du finder AssistedCooking på de fleste modeller under MENU


For mere information om din specifikke ovnmodel, se brugsanvisningen. Du kan finde din brugsanvisning her.

Nu hvor du har lært om AssistedCooking, vil du måske lære mere om, hvordan du bruger appen med din smarte ovn.

Electrolux Smart Home
Electrolux Smart Home

A smart home with Taste, Care, Wellbeing and Peace of Mind experiences for better, more enjoyable and sustainable living.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.