Sådan bruger du indstillingen "Genopvarmning med damp" på din Electrolux-dampovn

Senest opdateret 03-08-2023 14:05

Mad i gryde på bordplade

Damp opvarmer dine rester uden at udtørre dem, og det gør gårsdagens aftensmad lige så velsmagende, som da den først blev tilberedt. Det er nu nemmere end nogensinde før at opretholde en sund livsstil, når du har en dampovn i køkkenet. Brug dine rester og undgå madspild. Electrolux dampovne har en indstilling der er designet specielt til dette formål.

Hvad er "Gemopvarmning med damp"-indstillingen, og hvorfor skal du bruge den?

Indstillingen "Genopvarmning med damp" er en damptilberedningsfunktion, som er lavet speciet til genopvarmning af rester. Dampen forhindrer at overfladen tørrer ud, mens varmen fordeles skånsomt og jævnt for at få maden til at se ud, smage og lugte som nylavet.

Funktionen kan bruges til at varme mad direkte på tallerkenen. Du kan varme mere end én tallerken på samme tid ved at bruge forskellige rilleniveauer.

1. Vælg SETTINGS > SPECIALS > STEAM REGENERATING på din ovn
2. Sæt din mad i ovnen
3. Genopvarmingstiden afhænger af den mad, du skal opvarme. For eksempel vil fjerkræ og kød tage længere tid at genopvarme end grøntsager

Tips og tricks

  • Brug den korrekte genopvarmningstid baseret på den mad, du laver, så du altid kan nyde rester sikkert
  • Du kan genopvarme et helt måltid med damp, men det fungerer bedst, når maden deles op i mindre portioner. I stedet for at sætte en hel kylling i ovnen, fungerer det bedre med mindre stykker
  • Damp fungerer særligt godt til retter som tærter og lasagne. Når der tilsættes fugt undgår man at de bliver tørre eller gummiagtige, hvilket normalt er resultatet ved andre genopvarmningsmetoder


For mere information om din specifikke ovnmodel, se brugsavisningen. Du kan finde din brugsanvisning her.

Nu hvor du har lært alt, hvad der er at vide om at genopvarme madrester med damp, vil du måske lære mere om madlavning med damp.

Registrer dine produkter
Registrer dine produkter

Registrer dine produkter i MyElectrolux, så har du al information samlet ét sted.

Find din brugsanvisning
Find din brugsanvisning

Få hjælp, find instruktioner og anden dokumentation til dit produkt.

Book service
Book service

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.