"halvt fyldt"-funktion virker ikke på opvaskemaskine

Senest opdateret 11-01-2020 06:15

Problem

• Opvaskemaskinens "halvt fyldt"-funktion virker ikke
  • Funktionen "halvt fyldt" kan ikke aktiveres

Gælder

• Integreret opvaskemaskine
  • Fritstående opvaskemaskine

Løsning

1. Tjek brugermanualen for detaljeret information og vejledning omkring programmer og mulige tilvalgsfunktioner.
    Funktionen "halvt fyldt" er ikke et vaskeprogram, men et tilvalg, som kan vælges sammen med et program.  "Halvt fyldt"-funktionen ikke tilgængelig på alle programmer. Undtagelserne er bl.a. forvask og 30 minutters programmet.

Tip

• Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken
Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.