Nem vedligeholdelse - med smartphone-support

Senest opdateret 22-02-2022 12:43

For at få den bedste ydeevne og længere levetid for din opvaskemaskine, er det vigtigt regelmæssigt at rengøre den. Electrolux hjælper med at gøre dette mere intuitivt.

Ved at bruge My Electrolux Kitchen App via QuickSelect med wifi, kan du holde øje med energiforbruget, modtage vedligeholdelsesadvarsler eller gemme favoritindstillinger og andre funktioner. Når du er tilsluttet, er den optimale pleje lige ved hånden.


Vedligeholdelse af opvaskemaskinen

Du modtager meddelelser om vedligeholdelse (ikke til rengøring af spulearm eller filter) via My Electrolux Kitchen-appen. Så er det bare at følge instruktionerne på rengøringspakken som vist i videoen herunder.


Filterrensning

Regelmæssig rengøring af dit opvaskemaskine filter er en vigtig og let opgave, der kun tager få minutter. Se videoen for at se de få trin, der er nødvendige for at sikre din opvaskemaskine køre gnidningsløst.


Rengøring af spulearme

Når de er fjernet, kan de to spulearme (øvre og nedre) på din opvaskemaskine let rengøres. Som vist i videoen vil et par enkle trin sikre uhindret vandgennemstrømning og ydeevne.


Rengøring af gummipakningen

Rengøring af gummipakningen omkring døren til din maskine tager kun et minut eller to. Følg videoen for at se, hvordan brug af en klud til at fjerne snavs og holde din opvaskemaskine bedst muligt.


Miljøfeedback

Eco Feedback-funktionen er en fantastisk måde at kontrollere vand- og energiforbruget i din opvaskemaskine på. Min Electrolux Kitchen App lader dig justere hver vaskecyklus og guider dig mod mere effektive og bæredygtige valg. Det letlæselige display på din smartphone fortæller dig, hvor lang tid hver vask tager og opdateres dynamisk, når du rører ved QuickSelect-funktionen.


Fjernovervågning og kontrol

Når din opvaskemaskine er tilsluttet til My Electrolux Kitchen-appen, har du ubegrænset kontrol over funktionerne. Fjernovervågning og kontrol giver dig mulighed for at justere programvalg, driftstid eller at vælge foretrukne indstillinger fra din smartphone. Alle funktioner er tilgængelige med brugervenlige ikoner og letlæselig tekst.


Meddelelser og alarmer

For at kunne vedligeholde din opvaskemaskine bedst muligt, er det vigtigt at vide hvornår det skal gøres. Med wifi-forbindelse og My Electrolux Kitchen-appen er vedligeholdelsesprocessen ikke længere et mysterium. Du modtager beskeder til din smartphone, når din afspndings- eller saltbeholder er tom eller giver besked, hvis du har et akut problem som  f.eks. vandlækage. Det er nu meget lettere at få mest muligt ud af din opvaskemaskine og få den til at holde længere.


Electrolux Services

Som med alle Electrolux' produkter er yderligere hjælp eller tilbehør til din opvaskemaskine tilgængelig via Electrolux Services. Med din smartphone og My Electrolux Kitchen-appen kan du købe maskinplejeprodukter via webshoppen, fejlfinde eventuelle problemer, downloade brugermanualer eller kontakte os direkte.

Electrolux Smart Home
Electrolux Smart Home

A smart home with Taste, Care, Wellbeing and Peace of Mind experiences for better, more enjoyable and sustainable living.

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.