Opvaskemaskine viser fejl i20

Senest opdateret 27-04-2020 13:03

Problem

 • Min opvaskemaskine viser fejlkode i20, C2, F2, AL6,
 • Min opvaskemaskine vil ikke pumpe vandet ud

Gælder

 • Fritstående opvaskemaskine
 • Integreret opvaskemaskine
 • Opvasker

Løsning

i20 / 20

 1. Kontroller om blændproppen er blevet fjernet fra afløbet. Blindproppen skal fjernes fra vandlåsen ved afløbstilslutningen.
  Afmonterer afløbsslangen hvor den er tilsluttet vandlåsen/afløbet, fjern blindproppen, og tilslut afløbsslangen igen.
  i20
 2. Rengør opvaskemaskinens filtre (også det store filter rundt om filter i midten) og sørg for, at der ikke er madrester eller snavs i eller omkring bundkarets kant. Prøv derefter maskinen igen.
  i20

  Eksempel:
  i20
  Du kan finde mere information om rengøring af din opvaskemaskine i din brugsanvisning her.

 3. Kontroller om afløbsslangen er bøjet, snoet eller beskadiget. Hvis slangen er beskadiget, skal den udskiftes.

 4. Kontroller at afløbsslangen  har en maksimal. længde på 4 meter.

 5. Kontroller at enden af afløbsslangen er placeret min. 40 og maks. 85 cm over maskinens bund eller som anvist i din installationsvejledning eller brugsanvisning.


 6. Ved brug af nogle typer vandlåse med afløbsstudsen til opvaskemaskinen placeret lavt eller dårlige afløbsforhold, kan forårsage problemer udpumpning.fra opvaskemaskinen, overløb og fejl-meddelelser vist i panelet.
  Afløbsslangen skal være monteret i den udluftede del af afløbet over vandstanden i vandlåsen. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at udskifte vandlåsen for at, opvaskemaskinen virker optimalt.

 7. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget. .

Tip

 • Hvis opvaskemaskinen viser 20, i20, C2, F2, AL6, to bip, to blink,eller ikke vil pumpe ud, er årsagen ofte, at filtre skal rengøres eller et problem med afløbsforholdene.
Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.