Sådan fylder du afspændingsmiddel i din Electrolux opvaskemaskine

Senest opdateret 13-02-2024 12:59

En kvinde læsser tallerkener i sin Electrolux opvaskemaskine

Fyld afspændingsmiddelbeholderen, når du bruger din Electrolux opvaskemaskine for første gang, eller når symbolet (A) er gennemsigtig. Afspændingsmiddel hjælper med at tørre dit service uden striber og pletter. Den udløses automatisk under den varme skyllefase.


Påfyldning af afspændingsmiddel

1. Åbn låget (C) .

2. Fyld dispenseren (B) med afspændingsmiddel, indtil den når markeringen MAX . Brug kun afspændingsmiddel, der specifikt er beregnet til opvaskemaskiner.

3. Fjern eventuelt spildt afspændingsmiddel med en absorberende klud for at forhindre overdreven skumdannelse.

4. Luk låget. Sørg for, at låget låser på plads.Justering af indstillinger

Du kan justere niveauet af afspændingsmiddel efter dine behov. Standardniveauet er 5A på en skala fra niveauerne 0A til 8A. Tjek anbefalingerne på flasken med det afspændingsmiddel, du bruger.

Hvis du har brug for at justere indstillingen af afspændingsmiddel, skal du tjekke brugsanvisningen for instruktioner om din model.

Godt at vide: Nogle tabletter til opvaskemaskine indeholder et afspændingsmiddel, så det er muligvis ikke nødvendigt at tilføje det i afspændingsmiddelrummet. For at slukke for afspændingsmiddelbeholderen og symbolet skal du indstille afspændingsmiddelniveauet til 0A.


Vigtigt

  • Afspændingsmiddelrummet (B) er kun til afspændingsmiddel. Fyld den ikke med opvaskemiddel eller andre væsker.
  • Brug altid den korrekte mængde afspændingsmiddel. Utilstrækkelig dosering reducerer tørreresultaterne, mens brug af for meget kan give et blåligt lag på dine tallerkener.
  • En fuld tank afspændingsmiddel holder til omkring 10 til 20 vaske, afhængigt af det indstillede vandhårdhedsniveau.For mere information om din specifikke opvaskemaskinemodel, se brugsanvisningen.

Nu hvor du har lært, hvordan du fylder afspændingsmiddel i din opvaskemaskine, vil du måske gerne vide hvordan du fylder salt på.

Registrer dine produkter
Registrer dine produkter

Registrer dine produkter i MyElectrolux, så har du al information samlet ét sted.

Find din brugsanvisning
Find din brugsanvisning

Få hjælp, find instruktioner og anden dokumentation til dit produkt.