Bordblender tænder ikke

Senest opdateret 07-10-2019 08:46

Problem

• Blenderen tændes / starter ikke

Gælder

• Blender

Løsning

1. Kontroller, om alle komponenter er i korrekt position.

Bemærk! kannen kan kun placeres på basen med håndtaget mod betjeningen

2. Sørg for, at tænd / sluk-knappen lyser. Hvis ikke, skal du trykke på tænd / sluk-knappen for at tænde blenderen.

3. Vent, indtil produktet er kølet af, og alle knapper lyser.

4. Kontroller stikkets forbindelse til stikkontakten, eller prøv et andet stik

5. Vent, indtil strømafbrydelsen er forbi.

6. Kontakt kundeservice.
Hvis ovenstående ikke løser problemet anbefaler vi at, du kontakter kundeservice.

Tip

Hyppige årsager:

• Kande / base er ikke ordentligt fastgjort
  • Tænd / sluk-knappen er ikke trykket.
  • Motoren er overophedet. Displayet blinker
  • Stikket er ikke korrekt tilsluttet stikkontakten
  • Strømafbrydelse.
  • Funktionelt problem.