Jeg oplever at min nye støvsuger suger mindre end den gamle

Senest opdateret 05-06-2019 11:36

Problem

 • Min nye støvsuger suger mindre end den gamle

Gælder

 • Poseløs støvsuger

Løsning

 1. Udviklingen inden for støvsugere har igennem de senere år fokuseret på, at få udviklet mere miljørigtige støvsugere, samtidigt med, at forventinger med hensyn til lydniveau skulle indfries.

  Generelt har ønsket om, at forbedre det miljø vi alle er en del af, gjort det nødvendigt, at reducere støvsugerens strømforbrug som vi også kender det fra f.eks. energisparepærer, LCD fjernsyn, osv.

  For at understøtte ambitionen om kun at udvikle energivenlige støvsugere, til gavn for alle forbrugere, har EU pålagt støvsugerproducenterne over en årrække, at opfylde EU’s krav med hensyn til maks. strømforbrug. (W)
  Så, hvis man i mange år har været ejer af en model som blev produceret i ”gamle dage” dengang man fremstillede støvsugere som brugte op til 2.300W og i dag har fået en af de seneste opdaterede modeller med f.eks. en motor effekt på 650W, vil man først og fremmest kunne nyde en markant mere lydløs oplevelse både for dig, men også for omgivelserne.
  I forbindelse med ændringen af motoreffekten fra f.eks. 2.300Watt til f.eks. 650Watt kan man i enkelte tilfælde opleve, at luftflowet / lufthastigheden igennem støvsugeren er blevet ændret. Denne ændring kan være mærkbar de første gange den nye støvsuger anvendes. Også det væsentlige lavere lydniveau kan forstærke følelsen af manglende sugeevne.
 2. Denne følelse betyder kun sjældent at der er et teknisk problem med støvsugeren. Læs Energistyrelsens vejledning her.

Tip

 • Se også vores udvalg af mundstykker til alle formål i webbutikken her.
  Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

 

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.