Kan jeg bruge mere end 1 smartphone til at kontrollere robotten?

Senest opdateret 05-06-2019 09:35
Ja, du kan bruge flere smartphones til den samme robot (ingen grænse for dette), så længe kontoen er den samme.

Var denne artikel til hjælp?

Bestil en servicetekniker
Bestil en servicetekniker

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.