Min robotstøvsuger kan ikke finde tilbage til lade stationen

Senest opdateret 22-01-2020 18:01

Problem

 • Min robotstøvsuger kører rundt og rundt
 • Min robotstøvsuger finder ikke tilbage til ladestationen
 • Min robotstøvsuger køre ikke tilbage og ind i ladestationen
 • Robotstøvsuger bakker ud af laderen

Gælder

 • Robotstøvsuger

Løsning

 1. Det er vigtigt at man respektere de afstands mål der er angivet i brugsanvisningen for at robotten har mulighed for at finde tilbage til lade stationen. 1. Hvis robotten løber tør for strøm inden den når at køre på plads i laderen kan årsagen være at rummet er for kompliceret med for mange forhindringer som gør at strømmen slipper op, inden den finder tilbage.Når der er strøm tilbage til cirka 10 minutters køretid vil den stoppe med at støvsuge og begynder at søge efter laderen.

 2. Tjek evt. om der kan være spisepladser eller andre møbler som den bruger lang tid på at komme forbi så kan det evt. løse problemet man kan flytte rundt på de ting den bruger lang tid på at komme uden om.

 3. Hvis robotten før har kørt i laderen kan årsagen være slitage på batterierne. Du kan bestille nye batterier  i webbutikken her.

 4. Undgå at løfte på robotten når den er i gang med at støvsuge fordi dette kan forvirre navigationen og forhindre at den finder retur.


 5. Kontakt kundeservice
  Hvis ovenstående ikke løser problemet anbefaler vi at, du kontakter kundeservice som kan hjælpe dig med at løse problemet.

Tip

 • Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken
Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.