PureI9 robotstøvsuger kan ikke få forbindelse til wifi

Senest opdateret 09-01-2020 00:55

Problem

• PureI9  kan ikke forbinde eller få forbindelse via wifi til robotten
  • Hvordan forbinder jeg min robot støvsuger til Purei9 app på min teleton, Ipad eller tablet
  • PureI9 kan ikke forbinde eller få forbindelse via wifi til robotstøvsuger

Gælder

• Robotstøvsuger Electrolux

Løsning

• Se på video hvordan du nemt forbinder din robot støvsuger til din telefon eller tablet

IOS version.

Android version.

1. Hvis wifi symbolet (8) på robottens display blinker er robotten ikke forbundet til netværket.
  2. Når symbolet blinker betyder det at den forsøger at få forbindelse.Hvis det ikke lykkes kan følgende forsøges.

1. Tjek at hjemmenetværk er configureret som WPA 2 og sikret med en kode. Dette er nødvendigt for at robotten kan kobles på netværket.
  2. Reset robotten ved at fjerne stikket på det ene batteri og vent cirka 1 minut inden det monteres igen.

1. Reset netværket ved at afbryde strømmen til den trådløse router og vent cirka 1 minut inden der tændes igen.
    Efter strømmen har været afbrudt bør man vente 3-5 minutter inden man igen forsøger at forbinde robotten til netværket. Tjek at den telefon som App’en er installeret på, er forbundet til samme Wifi netværk.

2. For at udelukke at problemet skyldes Routerens specifikationer / indstillinger kan man evt. teste om det er muligt at koble den på wifi i et andet netværk.
    Robotten vil fint kunne støvsuge og navigere rundt i rummet uden at være koblet på wifi dog er det ikke muligt at bruge timer indstillinger ligesom den heller ikke vil kunne downloade de sidste nye opdateringer den software som styre robotten.

1. Kontakt kundeservice
    Hvis ovenstående ikke løser problemet anbefaler vi at, du kontakter kundeservice.