Wi-fi-symbolet forsvandt/Wi-fi-symbolet blinker på min robotstøvsuger

Senest opdateret 05-06-2019 09:35

Hvis robotten mistede Wi-fi-signalet, blinker Wi-fi-symbolet. Onboard-netværk ikke tilgængeligt. Det kan skyldes en defekt hjemme-router ELLER, at robotten er uden for Wi-fi-området. HVIS robotten slet ikke er tilsluttet, er der ikke noget synligt Wi-fi-symbol. Hvis symbolet lyser uden at blinke, er robotten i kontakt med routeren.