Din guide til støvsuger 3-i-1 værktøj

Senest opdateret 28-10-2020 03:07

Nogensinde spekuleret på, hvad alle disse børster der følger med din støvsuger er til? 

Nå, hils på dine nye bedste venner, da de er designet til at gøre arbejdet med mange almindelige rengøringsopgaver i husholdningen lette


Electrolux 3-i-1 værktøj

Nogle af vores støvsugere leveres med et enkelt værktøj. Men vær ikke bange - det er den schweiziske kniv af støvsuger tilbehør. Det er tre værktøjer i et -  et værktøj der endda kan foldes ud til at klare alle opgaver . Giver dig alt du har brug for, for at holde dit hjem rent. Men hvad er de til?


Støv værktøj

Lad os starte med støvværktøjet. Dette er det perfekte værktøj til at nå nogle af disse mere akavede områder. Med sine bløde børstehår er det ideelt at fjerne støv fra vindueskarme, lampeskærme, gulvlister osv. Du kan også bruge det til at støve møbler eller genstande, der let kan ridses.


Spalteværktøj

Som du måske har gættet ved navnet, er spalteværktøjet designet til at komme ind i trange huller, hvor andre ganske enkelt ikke kan nå. Det er ideelt til rengøring i hjørner, omkring radiatorer og endda mellem sofapuder.


Stofværktøj

Stofværktøjet vil sikre, at dit polstring ser ud som nyt. Med sin indbyggede plys strip løfter den støv, snavs og hår fra alle tekstiloverflader.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.