Sådan nulstilles WiFI indstillinger på Electrolux tørretumbler

Senest opdateret 18-05-2020 13:58

Problem

• Hvordan sletter jeg WiFi-netværksindstillinger på min Electrolux-tørretumbler

Gælder

• Electrolux tørretumblere med WiFi-forbindelse

Løsning

1. Følg nedenstående trin for at fjerne trådløse legitimationsoplysninger:
    PerfectCare 900 tørretumbler

2. Tryk og hold på Time Dry og Delay Start- knapperne samtidigt i 10 sekunder indtil det andet akustiske signal

3. - - -   vises på displayet WiFi indstillingerne er slettet på maskinen
Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.