Tromlen drejer ikke rundt på tørretumbler

Senest opdateret 05-01-2023 07:22

Problem

 • Tørretumbleren starter ikke med at køre når jeg trykker på start 
 • Tromle på tørretumbleren køre ikke rundt når jeg starter den

Gælder

 • Tørretumbler med aftræk
 • Kondenstørretumbler
 • Tørretumbler med varmepumpe

Løsning

 1. Kontroller om transportsikring er fjernet.
  Hvis det er første gang du bruger produktet kan problemet være at, transportdele ikke er fjernet i døråbningen. Fjern transportdelene.
  Du kan finde mere information i din brugsanvisning her.

 2. Sørg for at døren er lukket helt.
  Før du trykker på start/pause-knappen på tørretumbleren, skal du sikre dig, at lågen er helt lukket. Hvis lågen ikke er helt lukket, blinker start/pause-knappen blot, og programmet starter ikke. Kontroller der ikke er tøj i klemme i døren og luk derefter døren med et let tryk. Prøv derefter at starte et tørreprogram igen.

 3. Deaktiver børnesikringen.
  Hvis børnesikringen er aktiveret, vil du kunne se et låsesymbol / hængelås på displayet. Børnesikringsfunktionen kan deaktiveres ved at trykke på to knapper samtidigt. På nogle maskiner er der på panelet vist nogle streger og et hængelåssymbol, mellem de to knapper du skal trykke på. Du kan også i din brugsanvisning finde information om børnesikringen.

 4. Kontroller om udskudt start er aktiveret.
  Hvis dit produkt har et display, kan du se nedtællingen til tiden for udskudt start. Hvis maskinen ikke har et display, blinker der et lys i nærheden af et tidsymbol, f.eks. 4t-8t-12t. Hvis udskudt start er aktiveret, og du ønsker at starte maskinen med det samme, er det muligt at deaktivere funktionen for udskudt start. For at deaktivere indstillingen for udskudt start skal du slukke for maskinen og tænde den igen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du finde information om udskudt start i din brugsanvisning her

 5. Kontroller vandbeholder eller afløb
  Tjek om tøm vandbeholder lyser. Maskinen stopper programmet hvis vandbeholderen er fuld. Tøm beholderen og start programmet igen.
  Hvis din maskine er tilsluttet til et eksternt afløb stopper programmet hvis der er problemer med afløbet. Kontroller det er monteret korrekt og at slangen ikke er snoet, vredet eller har knæk.


 6. Kontroller motor
  Kontroller om motoren køre ved at lytte. Hvis du kan høre motoren køre, men tromlen ikke køre rundt, skal maskinen undersøges af en servicetekniker.

 7. Book Service
  Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.
Book service
Book service

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.