AutoDose-opsætning og avancerede indstillinger i appen

Senest opdateret 15-05-2020 08:07

Problem

• Hvilke avancerede indstillinger for AutoDose kan aktiveres i appen?
  • Er der nogen installationsguide tilgængelig i appen til AutoDose-funktion?

Gælder

• Vaskemaskiner med AutoDose-funktion

Løsning

1. For at hjælpe med opsætning af AutoDose er en yderligere guide tilgængelig i appen. Lige efter at, man har afsluttet Wi-Fi-onboarding og registrering, vises denne guide.

• Oplysninger om, hvordan AutoDose fungerer
  • Sådan bruges de forskellige rum (auto vs manual)
  • Konfigurer skuffens tilstand (normal opsætning med blødgøringsmiddel eller linktilstand)
  • Aktivér push-meddelelser for at få besked, når tankniveauet er lavt

2. AutoDose kan styres fra appen, rum til / fra. Der er også yderligere funktioner, der kun er tilgængelige fra appen :

• Avancerede indstillinger med rumlayout kan konfigureres (hvordan man bruger blødgøringstank)
  • Indstil vaskemiddelkoncentration, og gem som favorit
  • Giv et navn, hvad der er i rummet.
  • Aktivér finjustering

Se video