Hold dit udendørstøj vandtæt

Senest opdateret 30-10-2020 04:02

Problem

  • Hvordan vasker og tørrer jeg bedst mit udendørstøj så det stadig er vandtæt og beholder vandafvisningsevne

Løsning

Specifikt designede Electrolux udendørs programmer på både vores vaskemaskiner og tørretumblere fungerer synkroniseret for at gendanne vandbeskyttelse af dit tøj. Gør rengøringsprocessen nem og ubesværet, så du kan nyde dine udendørstøj længere.


1. Sådan gendannes dine vandtætte beklædningsgenstande

Det er vigtigt at vaske dine vandafvisende beklædningsgenstande, da ånde egenskaberne vil forringes med tiden. Tøm først lommerne, lyn lynlås op, luk alle lommer og klapper.


2. Vælg dit vaskemiddel med omhu

Tilsæt flydende vaskemiddel i det højre rum (1) og det vandafvisende middel til blødgøringsrummet (2) for at tilføje eller gendanne vandafvisningsevne til tøjet i den sidste skylning. Undgå at bruge pulvervaskemiddel, blødgøringsmiddel / skyllemiddel eller blegemiddel.


3. Program til udendørs tøj

Indstil vaskemaskinen på udendørs / Outdoor program. Hvis du ikke har et udendørs program på din vaskemaskine, skal du sørge for at tilføje en ekstra skylning til dit program


4. Tørretumbler

Derefter kan du placere jakken direkte i tørretumbleren og anvende vores specielle udendørs program. Kombinationen af to elementer: højre temperatur og tid gendanner vandafvisende egenskaber.


Gendan vandbeskyttelse bedre end lufttørring med DelicateCare Systems nye og innovative udendørs program

Med vores DelicateCare-system bevares og gendannes vandafvisningsevnen specielt til udendørs tøj og bedre end lufttørring. DelicateCare justerer tromlens temperatur og bevægelse for at beskytte stofferne i udendørs tøj, og sørger for de får den rigtige mængde varme.Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.