Hvordan renser jeg min vaskemaskine for bakterier eller virus udvendig?

Senest opdateret 23-12-2022 06:47

Problem

 • Hvordan rengør jeg min vaskemaskine udvendig?
 • Hvilke løsninger skal jeg bruge til at desinficere vaskemaskine?
 • Husholdningsapparater desinficering

Gælder

 • vaskemaskine
 • vaske-tørretumblere

Løsning

 1. Tør et par gange den ydre overflade af dit apparat med blød en-gangsklud, der er gennemvædet med ethanolopløsning (70%). Undgå klorbaserede desinfektionsmidler. Brug kun i godt ventilerede miljøer.

 2. Som et alternativ til en-gangskarklud : Brug 2 forskellige bløde håndklæder og vask dem bagefter i vaskemaskinen med vaskemiddel på bomuldsprogram 90 ° C.

 3. Effektiviteten af behandlingen påvirkes af tilstedeværelsen af organisk stof. Hvis overfladen er beskidt, foreslås det at rengøre overfladen med det rengøringsmiddel, der anbefales i brugermanualen, før du bruger desinfektionsmidlet

Bemærk: Vi tester vores æstetiske komponenter med hensyn til alkohol og ridsemodstand, men efterlad IKKE alkohol længe på overfladen og Rengør IKKE med hårdt / slibende middel.

Bemærk: For apparaternes interiør anbefaler vi IKKE nogen desinficering, selv med alkohol på grund af antændelighed, især i et lukket rum

Tip

 • Hold dine produkter rene og i topform med hjælp fra vores 3-i-1 hygiejniske Clean & Care. Plejemidlet afkalker, affedter og renser vaskemaskinen eller opvaskemaskinen. For maksimal udbytte bør det bruges 1 gang om måneden, eller efter hver 30 vaskecyklusser.

  Anbring hele indholdet af en pose i den tomme vaskemaskine og kør et 60 ° C program uden forvask

  Køb Clean & Care Plejemidlet M3GCP400 i webshoppen her
Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.