Hvordan renser jeg min vaskemaskine?

Senest opdateret 15-05-2020 10:17

Problem

• Hvordan renser jeg min vaskemaskine?
  • Hvilke løsninger skal jeg bruge til at rense min vaskemaskine?
  • Husholdningsapparater sanitet

Gælder

• vaskemaskine
  • vaske-tørretumblere

Løsning

• Tør et par gange den ydre overflade af dit apparat med blød en-gangsklud, der er gennemvædet med ethanolopløsning (70%). Undgå klorbaserede desinfektionsmidler. Brug kun i godt ventilerede miljøer.
  • Som et alternativ til en-gangskarklud : Brug 2 forskellige bløde håndklæder og vask dem bagefter i vaskemaskinen med vaskemiddel på bomuldsprogram 90 ° C.
  • Effektiviteten af behandlingen påvirkes af tilstedeværelsen af organisk stof. Hvis overfladen er beskidt, foreslås det at rengøre overfladen med det rengøringsmiddel, der anbefales i brugermanualen, før du bruger desinfektionsmidlet

Bemærk: Vi tester vores æstetiske komponenter med hensyn til alkohol og ridsemodstand, men efterlad IKKE alkohol længe på overfladen og Rengør IKKE med hårdt / slibende middel.

Bemærk: For apparaternes interiør anbefaler vi IKKE nogen desinficering, selv med alkohol på grund af antændelighed, især i et lukket rum