Lampe på vaskemaskine blinker

Senest opdateret 10-01-2020 05:30

Problem

 • Lamper på min vaskemaskine blinker

Gælder

 • Frontbetjent vaskemaskine
 • Topbetjent vaskemaskine
 • Vaske-/tørremaskine

Løsning

 1. Lysdioden kan vise, at startknappen ikke er blevet trykket ind. Tryk på start pause og kontroller om maskinen starter.

 2. Hvis der er er opstået et problem med maskinen vil alarmer / fejlmeddelelser på vaskemaskiner uden display, vises f.eks. ved blinkende rød, gul eller grøn kontrollampe, i knappen START/PAUSE og  evt. sammen med en eller flere lysdioder. Fejlmeddelelser vist med blinkende lamper, kan du finde hjælp til i din brugervejledning

  Eksempel:
  Knappen blinker rødt og én af følgende lamper lyser:

  - Maskinen tager ikke vand ind korrekt. (Kontroller om vandhanen er lukket, vandtilførsel eller filter i tilløbsslangen er tilstoppet)

  - Maskinen pumper ikke ud. (Kontroller om afløbet blokeret)

  - Maskinens låge lukker ikke korrekt. ((Kontroller at lågen er lukket helt i)

  Eller:

  - blinker rødt 11 gange og 1 (eller 2 eller 3) gange gult. (Strømforsyningen er ustabil, kontroller strømforsyningen til maskinen)
   
 3. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.
Book service
Book service

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.