Sådan vasker du dine jeans

Senest opdateret 30-10-2020 04:02

Problem

  • Hvordan vasker jeg bedst mine jeans / cowboybukser

Løsning

Et par jeans er mere end bare stykke tøj i garderobeskabet, det er en investering. Hvis du giver dem den rigtige mængde kærlighed og omsorg, bliver dine jeans bedre og bedre med alderen.


1. Hvordan man vasker dine jeans uden at falme

Sørg for at adskille dine jeans fra hvidt eller andet stærkt farvet tøj, fordi de muligvis afsmitter med farve. Brug hvis det er muligt vores jeans-program på vaskemaskinen da det er perfekt til alle typer jeans.


2. Vask nye jeans - kontroller vaskelablen

Nogle fabrikanter anbefaler, at du vasker den første vaske i hånden: vend vrangen ud på dine jeans, hæld en lille mængde flydende vaskemiddel i vandet og lad dem blødgøre i mindst 45 minutter, vend dem rundt en gang i mellem. Skyl derefter grundigt med koldt vand, og hæng dem til tørre.


3. Vaskemiddel til jeans

Sørg for at pleje dine jeans med det rigtige vaskemiddel. Du finder mange vaskemidler, der er specielt lavet til farvet beklædning. Flydende vaskemidler eller vaskekapsler er godt til jeans, fordi de er meget blidere for farven.


Rengør og nær dine jeans

Vores UltraCare-system nærer dine jeans, når det renser dem. I modsætning til andre maskiner, der blander vaskemidlet og blødgøringsmidlet / skyllemidlet i tromlen, blander vores eksklusive system det før vandet endda berører tøjet for at give en blødere, mere ren pleje.

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.