Sådan vaskes sengetøj og dunjakker

Senest opdateret 30-10-2020 04:03

Problem

  • Hvordan vasker og tørrer jeg bedst sengetøj og dunjakker

Løsning

Hvis du passer godt på din dun, vil det passe på dig. At tilføje tørrekugler i tromlen på vores PerfectCare-tørretumbler forhindrer fjer i at klynge sig sammen i jakkeens hjørner så du kan beholde den rare følelse og altid holde dig varm.


1. Brug lave temperaturer

Sørg for at vaske ned på et lunken, skånsomt program, og sæt maskinen på en ekstra skylning for at fjerne spor af vaskemiddel.


2. Tørring af puder, dyner og jakker

Brug uldprogrammet for bedste tørring. Hvis din maskine ikke har et uldprogram - vælg en lang cyklus ved en middel temperatur og brug tørrekugler for at sikre, at det kommer ud luftigt og lugter godt. Tag det ikke ud, før det er 100% tørt.


3. Beskyt overfladen på din dunjakke

Vask adskilt fra andre beklædningsgenstande med tomme lommer, lukkede velcro og lynlåse for at undgå skader på overfladen.


3DSense-teknologi til nøjagtig tørring

CycloneCare med 3DSense Technology behandler din garderobe med enestående pleje. Den læser fugtighed dybt inde i beklædningsgenstande ved hjælp af sensorer der registrere fugtighed 5 centimeter dybt ind i tøjet. Når traditionelle tørretumblere antyder, at jakken er tør, fortsætter 3DSense, indtil endda tykke lagdelt stof er nøjagtigt tørret - hvilket ikke kræver yderligere lufttørring. Dette gør, at jakken opretholder sit udseende og giver op til 30% højere varmeisolering, i forhold til lufttørring - håndterer alle dine stoffer forsigtigt gang på gang.Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.