Sådan vaskes skjorter - tre tricks

Senest opdateret 30-10-2020 04:04


I generationer er tendenser kommet og gået, men de hvide skjorter har altid været på mode. Det er let at holde dem som nye, hvide og se bedst ud uden en rensning.


1. Kontroller vaskelabel

Før vask, skal du knappe dine skjorter op, herunder manchetter og kraver. Sørg for at kontrollere vaske-anbefalingerne på vaskelablen i skjorten og følg retningslinjerne for temperatur og grundlæggende pleje.2. Vælg dit vaskemiddel med omhu

For at holde din skjorte som ny ud skal du bruge et vaskepulver, der indeholder blegemiddel for virkelig at gøre dine hvide skjorter helt hvide.


3. Efterlad nok plads

Efterlad en hånds bredde mellem dit tøj og tromleloftet for at beskytte alt dit tøj  og der efterlades vaske- eller rengøringsmidler på stoffet på grund af overfyldning.


Få dine skjorter til at føles som nye

Dine foretrukne skjorter oplever meget. Hverdagens travlhed ødelægger den friske, sprøde fornemmelse, du elsker. For at undgå timers strygning, skal du tilføje anti-krøl til dit tørreprogram, når du vasker din yndlings skjorte.


Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.