Sådan vaskes træningstøj

Senest opdateret 30-10-2020 04:03

Problem

  • Hvordan vasker jeg bedst mit træningstøj / fitnestøj

Løsning

Vi anbefaler dig at bruge et Sport-program, fordi det er finjusteret til sportsbeklædning, så det vaskes mere effektivt. Sørg for at vælge det rigtige vaskemiddel, der er specifikt lavet til at håndtere vanskelige pletter og fjerne lugt.


1. Fjernelse af svedpletter

Bomuld absorberer meget mere fugt, så det sætter pris på lidt ekstra kærlighed og pleje. Vend vrangen ud, og hæld flydende vaskemiddel på i området under armene. Lad det suge i cirka 30 minutter, vask derefter ved den højeste temperatur, som vaskelablen i tøjet tillader.


2. Sportsprogram

Brug sportsprogrammet på både din vaskemaskine og tørretumbler *. Hvis du ikke har et Sport-program, er det syntetiske program meget lignende. Bare sørg for at tilføje en ekstra skylning, hvis tøjet er stærkt snavset. Ved tørring skal du sørge for at adskille bomuld fra syntetiske stoffer, da de absorberer fugtighed forskelligt.

* Kun på udvalgte produkter


3. Sådan holder du din gymnastiktaske frisk

Hold din gymnastiktaske frisk imellem træningen. Hvis du vasker din taske regelmæssigt vil det holde den frist og fri for lugt imellem din træning. Lad aldrig dit træningstøj ligge i posen. Få dem ud så hurtigt som muligt, selvom du planlægger at vaske senere.


Rengør og undgå slid

Vores UltraCare-system nærer dit sportstøj, når det renser det. I modsætning til andre maskiner, der blander vaskemidlet og blødgørings / skyllemidlet i tromlen, blander vores eksklusive system det før vandet endda berører tøjet for at give en blødere, mere ren pleje.

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.