Sådan vaskes uld

Senest opdateret 30-10-2020 04:03

Problem

  • Hvordan vasker jeg bedst mit uldtøj

Løsning

Uld er designet til at vare i årevis hvis du passer ordentligt på det og er en stor investering. Uanset om det er en luksusfrakke eller en daglig sweater, vil det hvil det hjælpe med at holde længe ved at følge dette råd.


1. Vask uld i din vaskemaskine

Hvis din vaskemaskine ikke har et uldprogram, anbefaler vi at, du bruger det kolde vaskeprogram "håndvask" til uld og altid vaske din uld med vrangen vendt udad.


2. Vælg dit vaskemiddel til uld med omhu

Undgå at bruge tunge vaskesmidler, der indeholder enzymer, eller andre rengøringsmidler, der indeholder blegemidler. Der skal bruges et specifikt vaskemiddel egnet til uld.


3. Sådan opbevares uldbeklædning korrekt

Opbevar dine trøjer fladt og foldet for at beskytte dem mod strækning. Hvis det skal hænge, skal du bruge specialdesignede bøjler til strik for at give dem maksimal støtte.


Vask og tør din uld

Uldprogrammet på vores PerfectCare-vaskemaskiner er certificeret, med Woolmark der er lige så blid som håndvask. Vores DelicateCare-tørretumblere tilbyder også et unik program egnet til uld. Den specielle tromlehastighed holder din uld fladt mod siden af tromlen. Dette giver resultater lige så godt som liggetørring så du er garanteret mod krympning og beskyttelse mod vridninger og sammenfiltninger

Tilbehør og reservedele
Tilbehør og reservedele

Find originale reservedele til dine Electrolux-produkter i vores webshop og få dem leveret til døren.