Vask fleece

Senest opdateret 09-09-2020 09:58

Problem

• Hvordan vasker og tørre jeg bedst min fleece / fliis  jakke

Løsning

Giv din fleece den bedst mulige pleje og vask den derhjemme. De bedste resultater kommer fra en varm vask med et mildt vaskemiddel og uden skyllemiddel. Fleece er god til at absorbere vand, så sørg for at vælge ekstra skyl muligheden for at fjerne alt vaskemiddel.

1. Vask af fleece med syntetiske stoffer

Vask ikke din fleece med bomuldstøj, da de producerer fnug. Vask i stedet med andet syntetisk tøj som polyester og nylon.

2. Stryg ikke - brug damp

Tør din jakke på en sports- eller syntetisk program. Men stryg det ikke. I stedet kan du prøve et dampprogram for at fjerne folder og opfriske din fleece.

3. Vask en fleecejakke

Tøm eventuelle lommer, og luk eventuelle velcro-tappe og lynlåse, før du vasker og tørrer for at beskytte din fleece overflade.

Skriv en anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Din mening er vigtig for os. Vi sætter pris på at du tager dig tid til at skrive, og vi opmuntrer dig til at skrive en anmeldelse som afspejler netop din oplevelse af produktet.