Vaskemaskine viser UPd i display

Senest opdateret 21-01-2022 10:45

Problem

• Vaskemaskinen viser UPd i displayet når vaskeprogrammet er slut
  • UPd når program stopper

Gælder

• Vaskemaskiner på Wifi

Løsning

1. UPD i display betyder at der en software opdatering tilgængelig til maskinen
  2. Åben appen til maskinen og start et vaskeprogram med tom tromle.
  3. Hvis du bliver spurgt om du vil opdaterer maskinen i appen skal du blot accepterer og den ny software vil blive installeret.
  4. Hvis du ikke bliver spurgt om opdatering i appen, skal du blot starte vaskeprogrammet og softwaren vil blive installeret når programmet er slut.
  5. Når opdateringen er installeret vil UPd forsvinde i displayet og du kan i maskinindstillinger se opdateringen.
    Hvis der under softwareinstallationen står ERR i displayet, er der sket en fejl og du må prøve at slukke maskinen og derefter starte et vaskeprogram igen.
    Eksempel på maskinen er opdateret:

Tip

• Eksempel fra brugsanvisning:
    Trådløs opdatering Appen kan foreslå en opdatering for at downloade nye funktioner.
    Opdateringen accepteres kun via appen.
    Hvis et program er i gang, meddeler appen, at opdateringen starter efter programmets afslutning.
    Under opdateringen viser apparatet på displayet UPd.
    Apparatet vil kunne bruges igen efter opdateringen, uden nogen meddelelse om vellykket opdatering.
    Hvis der opstår en fejl, viser apparatet på displayet ERR og du trykke på hvilken som helst knap, eller drej drejeknappen for at vende tilbage til normal brug.
Book service
Book service

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.