Vaskemaskine viser 1 minut i display selvom programmet er slut

Senest opdateret 30-10-2020 04:53

Problem

 • Vaskemaskinen pumper uafbrudt og danner skum
 • Vaskemaskinen pumper ud hele tiden med et minut i displayet
 • Vaskemaskinen går i stå i vaskeprogrammet og viser et minut i displayet

Gælder

 • Frontbetjent  vaskemaskine
 • Topbetjent vaskemaskine
 • Vaske-/tørremaskine

Løsning

 1. Det er normalt ved Strygefri- og Skåne - programmer. Tryk på tasten START/PAUSE. Vaskemaskinens låge kan nu åbnes og vasketøjet kan tages ud af maskinen.

 2. Sluk maskinen og rengør afløbspumpen og filteret, herunder pumpevingen (hvis pumpevingen er synlig, skal den drejes med en blyant, og filteret genmonteres)

 3. Kør en varm vask uden vaskemiddel for at skylle eventuelle sæberester ud af maskinen.
  Rens evt. maskinen med et egnet rensemiddel til vaskemaskiner. Skal eventuelt gøres flere gange.
   Plejemidlet afkalker, affedter og renser vaskemaskinen eller opvaskemaskinen. For maksimal udbytte bør det bruges 1 gang om måneden, eller efter hver 30 vaskecyklusser.

  Anbring hele indholdet af en pose i den tomme vaskemaskine og kør et 60 ° C program uden forvask

  Køb 
  Clean & Care Plejemidlet M3GCP400 i webshoppen her 

 4. Følg vaskemiddelfabrikantens doserings anvisninger. Hvis vaskemaskinen pumper konstant på grund af skum er årsagen ofte overdosering af vaskepulver og maskinen vil pumpe indtil skummen er opløst.
   
 5. Hvis ovenstående ikke løste problemet, anbefaler vi at du booker besøg af en vores specialuddannede serviceteknikere.
  Du kan døgnet rundt nemt bestille et servicebesøg online, og selv vælge den ønskede dato for besøget.

Tip

 • Srygefri- og Skåne - programmer. Der er efter vaskeprogrammets afslutning en antikrøl cyklus på ca. 30 minutter. Displayet viser i denne resterende cyklus f.eks. 1 minut og angivelsen SLUT lyser. Under den fase kan vasken tages ud af maskinen ved, at trykke på tasten START/PAUSE. Vaskemaskinens låge kan nu åbnes og vasken kan tages ud af maskinen. Drej derefter programknappen op på sluk, eller sluk maskinen på afbryderknappen.Vaskeprogrammet er nu afsluttet..
Book service
Book service

Har du brug for hjælp med dit produkt? Så kan du booke en servicetekniker som er ekspert i netop dit Electrolux-produkt og få en professionel og effektiv reparation. Følg linket nedenfor for at registrere og booke dit produkt.