Bake For Someone

Kom i gang med at bage!

Det er let med damp

Bagning taler et sprog, alle kan forstå. En skive friskbagt brød kan være den bedste måde at sige "godmorgen” på. Og en cheesecake kan fortælle, at du ikke er ligeglad. Med et strejf af damp er bagning virkelig en smal sag. Så hvorfor ikke gøre nogen lykkelig og #bakeforsomeone?


Børn bager i pop-up-bageriet Electrolux Bake For Someone

#BakeForSomeone

Cheesecake stegt i kombidampovn

Perfekt bagværk med varme & damp

Knappen tilfører damp i de første 15 minutter for at få dejen til at hæve og holde den let og luftig indeni. Derefter giver en jævn, tør varme dig en farve og lige den helt rigtige sprøde skorpe, som får tænderne til at løbe i vand. Vær sikker på, at du kan klare efterspørgslen, når alle har fået en smagsprøve.

Multifunktionsovn with PlusSteam
PlusSteam ovn

Med lige den rette mængde damp blot ved at trykke på en knap får du et resultat, der både ser godt ud og smager frisklavet.

Prøv det med PlusSteam

Vi sætter vores PlusSteam ovn på prøve bag scenerne til vores pop op-bageri. Vi satte den professionelle konditor, Gustaf Mabrouk, op mod vores unge hold af bagere - med et twist. Børnene havde damp på deres, men det havde Gustaf ikke. Se hvordan de to teams klarede sig. Og hvordan et strejf af damp kan gøre hele forskellen for dit bagværk.