Now You're Cooking

Fyldt med inspiration

Vi kan alle have behov for lidt inspiration for at være mere kreative i køkkenet. Brug den lette trin-for-trin videoopskrift til at hakke, blende og bage dine favoritter og lave nye, spændende retter. Når du laver en lækker morgenmad eller et festmåltid til vennerne, er vi klar til at hjælpe. Now You're Cooking!

Chiabudding med mandelsmør på toast

Forbered den sunde morgenmadsbudding aftenen før. Det er en lækker kombination chiafrø, saftige blåbær, hjemmelavet cashew-mælk og tørret kokus. Serveres med toast smurt med et tykt lag mandelsmør, som er let at lave i Masterpiece-blenderen. Kick-start din morgen og server med friskbrygget kaffe.

Immersionblender

Vælg hastighed og blend uden at sprøjte, uanset konsistens

Electrolux Immersion-stavblender blander ingredienser til mandelpandekager

Mandelpandekager med blåbærsauce

Lav varme mandelpandekager med lækker blåbærsauce, let og hurtigt. Vores stærke 700W, håndholdte stavblender med skarpe, titaniumknive til at purere friske bær, akacier og honning på et øjeblik. Hvem siger det perfekte tager lang tid?

Pizza med sortkål og pecorino ost

Hold fast i stegepanden! Hvis du vil undgå en blød pizza, så skal du følge vores tip til at lave en sprød pizza. Lav den på bunden af stegepanden. Det er så let. Jov, det virker hver gang!

Kitchen Assistent

Du har kontrollen med 10 forskellige hastigheder

Den ekspressionistiske køkkenmaskine

Rødbedemuffins med ristet chèvre

Giv dine lækre muffins et skud farve med bagte rødbeder. Med vores Expressionist Kitchen Assistent kan du let lave flotte kager ud af enkle ingredienser. Med en lang række mixetilbehør er det et smart apparat og en køkkenassistent du kan regne med.