editorial modules

Hvorfor vælge en Steam Deluxe-ovn?

Steam Deluxe har dampvalg til ethvert måltid. Full Steam-funktionen tilbereder skånsomt ingredienser som fisk, grøntsager og kornprodukter og bevarer de naturlige næringsstoffer og vitaminer. Sæt dampindstillingen på det halve og nyd dine rester, så de smager, som om de lige er lavet. Lav en steg, som er mør indeni, men sprød udenpå, med Quarter Steam-funktionen. 

Hvorfor vælge ComfortLift®?

ComfortLift® er skånsom for dig og dine tallerkener, fordi den hæver nederste del i opvaskemaskinen til en mere komfortabel højde. ComfortLift®-opvaskemaskinen er den første af sin slags med mere bekvem adgang til tallerkenerne og gør isætning og udtagning legende let. ComfortLift® har glidende løftefunktion, tredelt kapacitet og et slankt, flot design.

Hvorfor vælge CustomFlex®?

Hver ingrediens og hver ret har sin plads i den nye Electrolux CustomFlex®-fryser. Tilpas det unikke opbevaringssystem nøjagtigt som du vil, med beholdere og stativer du nemt kan bytte om på for at optimere plads og adgang. Frisk opbevaring, frisk smag, hver gang.

Hvorfor vælge CustomFlex®?

Hver ingrediens og hver ret har sin plads i det nye Electrolux CustomFlex®-køleskab. Tilpas det unikke opbevaringssystem nøjagtigt som du vil, med beholdere og stativer du nemt kan bytte om på for at optimere plads og adgang. Frisk opbevaring, frisk smag, hver gang.

Hvorfor vælge CustomFlex®?

Hver ingrediens og hver ret har sin plads i det nye Electrolux CustomFlex® køle-/fryseskab. Tilpas det unikke opbevaringssystem nøjagtigt som du vil, med beholdere og stativer du nemt kan bytte om på for at optimere plads og adgang. Frisk opbevaring, frisk smag, hver gang.

Hvorfor vælge FlexiBridge?

Flexibridge-funktionen giver mulighed for flere tilvalg med ensartede lækre resultater. Tilpas din egen kogezone ved at kombinere op til 4 zoner med en konsistent og ensartet varmefordeling. Den er ideel til store og lange pander eller til at tilberede mange retter samtidig der kræver ekstra plads.

Hvorfor vælge Hob2Hood?

Fokusér på det, der virkelig er vigtigt i køkkenet: at lave mad, der smager fantastisk. Med Hob2Hood tænder din kogeplade for emhætten og justerer udsugningen alt efter dine madlavningsaktiviteter. Så kan du koge og stege uden at røre emhætten eller bekymre dig om udsugningen.

Hvorfor vælge en robotstøvsuger?

Kom hjem til helt rene gulve - PUREi9-robotstøvsugeren arbejder helt selvstændigt. Ved at bruge 3D Vision System™ navigerer PUREi9 forbi alle forhindringer i dit hjem og rengør selv de mest vanskeligt tilgængelige steder. Oplev en robotstøvsuger med teknologi, der er så avanceret, at du kan støvsuge, uanset hvor du er.

Hvorfor vælge TwinTech®?

Bevar din yndlingssmag. Giv din mad en længere, mere velsmagende levetid. Vores TwinTech®-teknologi anvender to kølesystemer til at opbevare dine ingredienser ved den ideelle fugtighed og temperatur. TwinTech® optimerer den separate luft i dit køleskab og din fryser. Den kontrollerer fugtigheden for maksimal friskhed i dit køleskab og holder fryseren frostfri.

Hvorfor vælge en PerfectCare-tørretumbler?

Hold dit tøj friskt, fint og funktionelt længere - plej det på den rigtige måde. Med en PerfectCare-tørretumbler beholder tøjet sin følelse, form og funktion. Silkeblusen er blød og glat længere, uldtrøjen krymper ikke og udendørstøjet beholder sin vandtæthed. Hold stilen med PerfectCare-tørretumblere - og tør tøj i tørretumbleren, som du tidligere aldrig ville turde tørretumble.

Hvorfor vælge en PerfectCare-vaskemaskine

Hold dit tøj friskt, fint og funktionelt længere - plej det på den rigtige måde. Vores PerfectCare vaskemaskiner gør mere end at bare vaske tøjet rent. De bevarer farve, form og struktur i dit tøj, så det både føles og ser nyt ud længere. Hold stilen med PerfectCare.