Produktinformation

Udskift din Pure A9 luftrenser med nye filter. BREEZE360 er et allround filter som også er standard i alle PureA9 luftrensere. Det giver en effektiv finpartikelfiltrering, lugtreduktion og antibakteriel beskyttelse. Ideelt til dem, der ønsker en bedre luftkvalitet indenfor. Passer til model PA91-404GY og PA91-404DG.

Fordele

BREEZE360 Komplet luftfilter

Unikt præladet ultrafint filter er en yderst fin barrierer mod partikler, og indelukker 99,5 %, også dem der er så små som 0,3 my. Aktivt kul fjerner ubehagelige lugte, mens det cylindriske design betyder større kapacitet og længere levetid.

360 filtreringsteknologi

PURE A9 360 har et unikt præladet ultrafint filter, der er en yderst fin barrierer mod mikroskopiske partikler, og indelukker 99,5 % irritationskilder, der er så små som 0,3 my. Det cylinderformerede filter har en enorm overflade, hvilket betyder større kapacitet og længer levetid, mens det leverer en utrolig høj luftcirkulation.

Indkapsler ubehagelig lugt

Hvert Pure A9 360-filter har et unikt lag af yderst porøse aktive kulpiller, der yder stor aborbering af lugte og gasser, der typisk findes i hjemmet. Flygtige, organiske blandinger, der skaber lugte, der er forbundet med husdyr, affald, madlavning og sågar husholdningskemikalier indespærres og hjælper med at holde luften i hjemmet friskere i længere tid.

Beskyt din familie mod uønskede gæster / Antibakteriel beskyttelse

Beskyttelse mod luftbårne bakterier er afgørende for at skabe et sundere hjemmemiljø. PURE A9 360-filtre inkluderer en naturlig og effektiv antibakteriel enhed, der neutraliserer bakterieenzymer på det cellulære niveau og elliminerer op til 99,9 % af de bakterier, der findes i hjemmet, samt hjælper med at forebygge yderligere bakterievækst.

Smarte filtre

Hver PURE A9 360-filter er udstyret med et smart mærke, der måler eksponeringen af fine partikler og det resterende filterliv. App'en angiver, hvornår det er tid til at udskifte filteret, hvilket betyder du kan være helt rolig for, om filteret er helt fyldt.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux
woman on couch with mobile phone