Luftrenseren EAP300 er ideel til større rum. Dens Pure Source™ filtreringssystem renser i 4 trin og fjerner op til 99,97 % af alle støvpartikler. Den har HEPA filter, autofunktion, luft-kvalitetssenor og fjernbetjening.

Electrolux - Oxygen luftrenser - EAP300

Vågn op, frisk og udhvilet

Ren luft er altafgørende for din søvnkvalitet. Luftrenseren er forsynet med Pure Source™-filtreringssystemet med flere trin. Det fjerner snavs, støv, pollen og lugte i tre trin for at sikre 99,97 % renere luft.

Electrolux - Oxygen luftrenser - EAP300

Følelsen af tryghed

Luftkvalitetssensoren måler luftkvaliteten og justerer blæserens hastighed for at sikre optimal luftkvalitet. Sensoren reagerer på selv de mindste ændringer, så du altid kan være sikker på ren, sund luft.

Electrolux - Oxygen luftrenser - EAP300

Begræns allergien

En masse allergener som f.eks. støv, dyrehår og pollen spredes i luften. Filtreringsniveauet på 99,97 % sikrer, at dit hjem bliver et sikkert sted at være, også selv om du er allergisk. Dette produkt anbefales desuden af det svenske Astma- og Allergiforbund til personer med astma og allergi.

Electrolux - Oxygen luftrenser - EAP300

Diskret og minimalistisk design til ethvert hjem

Med det diskrete skandinaviske design passer denne luftrenser ind i ethvert hjems indretning og sikrer, at din personlige stil forbliver intakt.

Electrolux - Oxygen luftrenser - EAP300

Slip af med ubehagelige lugte

Luftrenseren er forsynet med en lugtsensor og et kulfilter, som sikrer, at ubehagelige lugte, selv cigaretrøg, fjernes fra dit hjem.

Tekniske specifikationer

 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 550x414x249
 • Ledningslængde, m: 1.9
 • Nettovægt, kg: 6.1
 • Produktnummer: 950 011 067
 • EAN: 7332543593200
Specifikation
 • Pure Source™-filtrering i 4 trin : Pure Source™-filtreringssystemet fjerner snavs, støv, pollen og lugte i fire trin for at skabe indendørsluft, som er op til 99,97 % renere.
 • HEPA filter: Fjerner op til 99,97 % af alle støvpartikler i luften. For optimal drift og vedligeholdelse, anbefaler vi at filtret skiftes én gang om året.
 • Auto-tilstand: Luftrenseren indstiller automatisk funktioner efter luftkvaliteten. Få hele tiden den bedst mulige rensning af luften.
 • Auto-dvale-tilstand: Den justerer indstillingerne for at sikre, at du forstyrres mindst muligt mens du sover.
 • Luftkvalitetssensor: Den signalerer, når det er tid til at rense eller skifte filteret.
 • Indikator for luftkvaliteten : Praktisk indikator som viser hvor god luften er i rummet hvor luftrenseren befinder sig.
 • Lyssensor: Luftrenseeen regulerer indstillingerne efter lyset i rummet. Om natten vil den køre i lydsvag dvale-tilstand.
 • Odour sensor : Odour sensoren fungere som en elektronisk "næse". Når den opgfanger parfumer, trafikos, cigaretrøg og andre lugtgener øger den automatisk for luftgennemstrømmen og opfanger dem i det aktive kulfiltre.
 • Fjernbetjening: Den giver dig mulighed for at kontrollere luftrenseren på afstand.
 • Lydsvag: Din luftrenser står fremme og skal fungere effektivt, og ikke høres. Denne lydsvage model gør det muligt at rense luften effektivt, uden at forstyrre omgivelserne.
Installation
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 550x414x249
 • Nettovægt, kg: 6.1
Andet
 • PNC: 950 011 067
 • Ledningslængde, m: 1.9
 • Produktnummer: 950 011 067
 • EAN: 7332543593200

Tilbehør

Designet til at sikre optimal ydeevne af din Air Cleaner EAP 300: HEPA 13-filtret fanger 99,97 % ...

Udover HEPA 13-filtret i Air Cleaner EAP 300 hjælper kulfiltret også med at reducere lugte effekt...

Anmeldelser

Hvad mener du?

Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening gør det muligt for os at stændigt forbedre os, og samtidig hjælper den også andre forbruger med at vælge produkter. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

This will be displayed next to your review

{{ props.errorNickname }}

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

2
Nie dajcie się nabrać

Af Michał På 16 februar 2019

Super oczyszczacz i piszę to po roku użytkowania. Czego więc się czepiam? Koszty filtrów rocznie mogą wynieść 1/3 ceny urządzenia. Gruba przesada jeżeli electrolux tylko za markę karze sobie płacić 2 razy więcej niż za zamiennik (cieszę się, że są) Kupując liczyłem, że wraz z rozpropagowaniem się tego typu urządzeń koszty filtrów spadną. Nic takiego nie nastąpiło. W sumie powinienem się cieszyć bo też nie zdrożały... Za tą cenę można kupić oczyszczacz równie dobry ale duużo tańszy w eksploatacji. Nie polecam

Læs mere

Kunne du bruge denne anmeldelse?

1
Puutteita

Af Riikka På 29 januar 2019

Valitettavasti sähkökatkon ilmetessä ei laite pysty menemään automaattisesti päälle, vaan kytkeminen vaatii käyttäjän valitsemaan toiminnon ja asettamaan virran erikseen päälle.

Læs mere

Kunne du bruge denne anmeldelse?

Andre produkter

3,5
(5)

Luftrenseren model EAP150 er ideel til enkelte rum. Dens Pure Source™ filtreringssystem renser i 3 trin og fjerner op til 99,97 % af alle støvpartikler. Den har luft-kvalitetssnsor, HEPA filter og manuel dvale-funktion.

0
(0)

Premium luftrenser i unikt design med tekstil på siden. Matcher det moderne hjem, og renser luften særdeles effektivt med dens AirSurround der får luften ud i alle hjørner. Den leveres med praktiske funktioner som indikator for luftkvalitet og filterskift, aktivt kulfilter og kan forbindes til telefonen med den indbyggede Wi-Fi forbindelse.

0
(0)

Premium luftrenser i unikt design med tekstil på siden. Matcher det moderne hjem, og renser luften særdeles effektivt med dens AirSurround der får luften ud i alle hjørner. Den leveres med praktiske funktioner som indikator for luftkvalitet og filterskift, aktivt kulfilter og kan forbindes til telefonen med den indbyggede Wi-Fi forbindelse.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Se alle søgeresultater på supportsiden
tools-circle-electrolux

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

cart-circle-elux

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

speech-bubbles-circle-electrolux

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt