Electrolux - Poseløs støvsuger - EUF86IW

Turbo Cyclonic Technology™ til endnu bedre rengøringsresultater

Turbo Cyclonic Technology™ forbedrer sugestyrken for at give dig endnu bedre støvopsamling og bedre rengøringsresultater. Den adskiller også støvet fra luften og tvinger det mod støvbeholderens sider, så tømningen bliver lettere.

Electrolux - Poseløs støvsuger - EUF86IW

Støvsug nemt med Motion Control System™

Motion Control System™ sikrer stabile bevægelser, problemfri vending og dynamisk træk til en kontrolleret, ubesværet flytning fra rum til rum.

Electrolux - Poseløs støvsuger - EUF86IW

Færre skift mellem stikkontakterne

En rækkevidde på 12 meter sikrer, at du kan støvsuge flere rum uden at skulle trække støvsugerens ledningsstik ud og sætte det i igen.

Electrolux - Poseløs støvsuger - EUF86IW

Støvbeholder der er nem at tømme

Tøm støvbeholderen helt, og undgå kontakt med støvet og snavset. For at gøre det nemmere at håndtere støvet er der et låg i bunden af den slanke støvbeholder, så du kan kontrollere tømningen og hindre støvet i at flyve rundt.

Electrolux - Poseløs støvsuger - EUF86IW

Kompakt og let til nem og praktisk opbevaring

Med det kompakte design og de alsidige opbevaringsmuligheder kan du stille UltraFlex i et kun 40 cm bredt skab. Læg den ned eller lad den stå opret, og tag om nødvendigt slangen af, afhængigt af din plads.

Tekniske specifikationer

 • Farve: Ice White
 • Lydniveau dB(A), max: 74
 • Motoreffekt, maks/nominel effekt, Watt: 600/500
 • Årligt energiforbrug, kWh: 21.5
 • Støvbeholder, kapacitet, liter: 1.6
 • Inkl. ekstra mundstykke: AeroPro™ Parketto Pro parketmundstykke & AeroPro™ Mini Turbo-mundstykke
 • Luftgennemstrømning, l/s: 30
Specifikation
 • Poseløs med turbo cyklonisk teknologi: Adskiller utroligt effektivt støv og snavs fra luften.
 • 12 meter aktionsradius: Desto længere aktionsradius, desto færre skift skal du lave mellem hver stikkontakt.
 • Multi-rum-system : 12 meters rækkevidde giver dig mulighed for at støvsuge flere rum uden at skulle skifte stikkontakt hele tiden.
 • Vaskbart Allergy Plus™-filter: Udblæsningsfiltret i din støvsuger stopper et hvis antal støvpartikler. Der findes basis mikrofilter, og højtydende hygiejne filter (også omtalt som HEPA) hvor eksempelvis vores hygiejne og Allergi Plus filtre, stopper mere end 99 % af alle støvpartikler. Ren udblæsningsluft er lig med et godt indeklima.
 • Automatisk ledningsoprul: Praktisk integreret ledningsoprul. Ved et tryk på knappen, trækkes ledningen automatisk på plads i støvsugeren.
 • AeroPro™ aluminiums teleskoprør : Letvægts teleskoprør i aluminium, med lang længde og konstrueret til at give en optimal luftgennemstrømning, og øger dermed støvsugeren ydeevne og reducere lydniveauet.
 • AeroPro™ ergonomisk håndtag : Det special designede håndtag giver dig ergonomisk og korrekt håndtering samt bedre kontrol når du manurere støvsugeren. Håndtaget er mindre end klassiske støvsugerhåndtag og har en blød overflade.
 • Hårdtgulvsmundstykke: Ekstra tilbehør som medfølger. Specialmundstykket giver en forbedret støvoptagning på hårde overflader som parket, klinker og trægulv.
 • FlowMotion kombimundstykke: Premium og super effektivt mundstykke med patenteret teknologi, for en mere lydsvag rengøringsoplevelse og høj støvoptagning. Mundstykket designet til at give de bedste rengøringsresultater et kombimundstykke kan levere på både tæpper såvel hårde gulve, ved lanceringen i 2017/2018. Den er tillige designet med en stor fodpedal, der nemt at trykkes ned med foden under rengøringen, og etvindue med symbol der viser indstillingen af børsterne.
 • Manuel regulering af sugestyrken: Ændringen af sugestyrken sker nemt ved at benytte de store knapper på støvsugeren.
 • Fremragende støvoptagning på hårde gulve: Energimærke A i støvopsamling på hårdt gulv. Dette sikrer dig fantastisk støvopsamling på alle hårde overflade som trægulve, klinker og parket.
 • Innovativt lågdesign på støvbeholderen: Støvbeholderen åbnes i bunden og det slanke design, som passer ind i en affaldsspand, sikrer, at støvet ikke flyver rundt, når du tømmer støvbeholderen.
 • Motion Control-system: Støvsugeren er designet til stabile bevægelser og til at komme problemfrit rundt på vanskelige steder. Den har store baghjul, lavt tyngdepunkt, optimal afstand mellem støvsugeren og gulvet og slangetilslutning tæt ved gulvet.
 • Bløde gummihjul: De bløde gummihjul dæmper lyden og beskytter dit gulv. Med gummihjul undgår du pludselig opstået ridser forsaget af hårde plasthjul.
 • 360° næsehjul : Denne støvsuger kommer let omkring, og har letkørende hjul som drejer med støvsugeren 360°. Du vil opleve at støvsugeren følger din mindste bevægelse, og du sparer dermed krafter, og undgår at skulle trække i støvsugeren hver gang du støvsuger et nyt sted.
 • Kompakt design: Kompakt og let design, som er perfekt til mindre plads og sikrer stor manøvredygtighed.
 • Parkeringsfunktion: Horisontalt og vertikalt: Rør og slange kan parkeres på støvsugeren, når denne er oprejst eller i normal position. Derved opnås en stabil og nem opbevaringsløsning.
 • AeroPro™ 3-i-1: fuge, børste og møbelmundstykke, Monteret på teleskoprøret: Lille tilbehørsmundstykke med tre funktioner i ét. Du har dermed altid børste, fuge og et møbelmundstykke lige ved hånden.
Ydelse
 • Lydniveau dB(A), max: 74
 • Luftgennemstrømning, l/s: 30
Installation
 • Farve: Ice White
 • Nettovægt (kun støvsuger), kg: 5.31
 • Udvendige mål, HxBxD, mm: 320x295x432
Energi
 • Årligt energiforbrug, kWh: 21.5
Andet
 • PNC: 900 278 711
 • Støvbeholder, kapacitet, liter: 1.6
 • Inkl. ekstra mundstykke: AeroPro™ Parketto Pro parketmundstykke & AeroPro™ Mini Turbo-mundstykke
 • Ledningslængde, m: 9
 • EAN: 7332543566372

Tilbehør

MiniTurbo-børsten er specielt designet til at samle alle hår og fibre op fra sofaen eller møblern...

Det vaskbare, fine støvfilter beskytter motoren i din UltraFlex-støvsuger mod støvpartikler i stø...

Du får på én gang alt, hvad du skal bruge til at få din UltraFlex støvsuger til at yde optimalt. ...

s-fresh® får dit hjem til at dufte som en vidunderlig rosenhave på en varm sommereftermiddag, ime...

s-fresh® fylder dit hjem med den forfriskende duft af Crispy Bamboo, når du gør rent. s-fresh® er...

s-fresh® bringer varmen fra Middelhavet ind i dit hjem, imens du gør rent. s-fresh® er udviklet t...

Anmeldelser

Hvad mener du?

Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening gør det muligt for os at stændigt forbedre os, og samtidig hjælper den også andre forbruger med at vælge produkter. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

This will be displayed next to your review

{{ props.errorNickname }}

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

5
PARFAIT

Af LG På 07 februar 2019

Appareil léger et peu bruyant. Il aspire parfaitement. Vraiment un excellent appareil qui ne me fait pas regretter mon choix.

Læs mere

Kunne du bruge denne anmeldelse?

4
Doporučuji

Af Lenka På 10 juli 2018

Dobrý, splnil očekávání, lehký, tichý, dobrý tah, koberce se luxují výborně. S parketovou hubicí je třeba vysávat na nejnižší výkon, jinak se "přicucne" k podlaze. Mám již druhý bezsáčkový Electrolux a jsem spokojená (ten první se nerozbil, jen byl přesunut do garáže :-) ).

Læs mere

Kunne du bruge denne anmeldelse?

Andre produkter

3
(3)

AeroPerformer Cyclonic poseløs støvsuger med regulering af sugestyrken fra håndtaget. Føres hos udvalgte forhandlere.

5
(6)

SilentPerformer Cyclonic Silent. Alsidig poseløse støvsuger som giver dig en oplevelse af ubesværet, lydsvag dybderengøring uden at gå på kompromis med ydeevnen. Denne Silent model har endvidere et exceptionelt lavt lydniveau takket være det unikke Silence Pro system™. Føres hos udvalgte forhandlere.

0
(0)

UltraFlex poseløse støvsuger. Støvsug med en lang rækkevidde på op til 12 meter, og håndtér støvet hygiejnisk med den smarte støvbeholder. Brug det multifunktionelle 3-i-1 tilbehør til sprækker og polstrede møbler, og sæt det fast med en klemme, når du ikke bruger det. Når du er færdig, er støvsugeren kompakt designet, så den nemt kan gemmes væk. Føres hos udvalgte forhandlere.

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Se alle søgeresultater på supportsiden
tools-circle-electrolux

Problemer?

Kom hurtigt i gang igen med hjælp fra vores hjælpeartikler på supportsiden.

cart-circle-elux

Køb reservedele

Find originale reservedele til dit produkt i vores webshops og få dem leveret direkte til din dør.

speech-bubbles-circle-electrolux

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil booke en service. Du når os via telefon og mail.

Vi gør serviceprocessen let for dig

Registrér dit produkt fra Electrolux - vi gemmer dine oplysninger, så du altid har adgang til brugsanvisninger, information om køb, samt til servicebookninger.

Registrér dit produkt