Produktinformation

Kraftigere og mere lydsvag. 600 serie ledningsfri støvsuger giver mere sugekraft til din gulvrengøring, og et nyt motoriseret mundstykke, som giver mindre støj, når du støvsuger. Hjælper dig med at gøre gulvene rene ved en dejlig lav lyd. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62B25GRN

Kraftigere ydeevne med den halve lyd*

Kraftigere og mere støjsvag. 600 ledningsfri støvsuger giver mere sugekraft til din gulvrengøring, og et nyt motoriseret mundstykke, som giver mindre støj, når du støvsuger. Hjælper dig med gøre gulvene rene ved en dejlig lav lyd.

*Sammenlignet med en Electrolux model WQ61-42GG baseret på interne tests. Ydeevne målt på opsamling af støv i henhold til 59F-IEC 62885-2 Edition2 FDIS. Lydniveauet er reduceret med halvdelen (-3dBA) målt på håndenheden i henhold til ISO 3743.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62B25GRN

600 Green ledningsfri støvsuger er lavet med tanke på miljøet

Lavet af 47% genanvendt plastik. Gør rent på en bæredygtig måde og tag hensyn til miljøet.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62B25GRN

Rengør forskellige overflader med mundstykket, som har mange overflader

Ingen skift nødvendig. Rengør forskellige overflader med et enkelt effektivt mundstykke. Det effektive mundstykke til flere overflader gør, at du kan gå fra tæpper til hårde gulve uden at skifte mundstykke. Nem støvsugning.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62B25GRN

Gør rent uden at larme

Vores mest lydsvage støvsuger hidtil.** Denne ledningsfri støvsuger giver effektiv rengøring, med en motor designet til at lave mindre støj under rengøring, uden at det går ud over effektiviteten.

**Interne tests i henhold til ISO 3743 på håndholdt enhed (aug, 2021), sammenlignet med andre ledningsfri, håndenheder fra Electrolux, som model WQ61-42GG.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62B25GRN

Den skal ikke løftes, fordi den kan rulles ud og ind i opladestanderen

Træt af at løfte en tung støvsuger? Fordi den kan rulles ud og ind i opladestanderen, skal du ikke længere løfte støvsugeren for at få fat i den eller sætte den væk. Nemt at starte, nemt at blive færdig.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62B25GRN

Giver op til 55 minutters køretid.

Det avancerede batteri i denne ledningsfrie støvsuger giver dig mulighed for at støvsuge op til 40 minutter med hele støvsugeren eller 55 minutter med den håndholdte enhed på et fuldt opladet batteri.

***Interne tests på håndholdt enhed ved min. indstilling i henhold til IEC 62 885-4.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Ejer du allerede dette produkt?

Registrer dine produkter hos MyElectrolux og find alt, du har brug for, på ét sted.

  • Hurtigere service og support
  • Nem adgang til brugsanvisninger og guider
  • Særlige tilbud og rabatter
Tilmeld dig MyElectrolux Support
woman on couch with mobile phone