Produktdetaljer

Kraftigere ydeevne med den halve lyd**. Kraftigere og mere støjsvag. 600 ledningsfri støvsuger giver mere sugekraft til din gulvrengøring, og et nyt motoriseret mundstykke, som giver mindre støj, når du støvsuger. Hjælper dig med gøre gulvene rene ved en dejlig lav lyd. Føres hos udvalgte forhandlere.

Fordele

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62HB25SH

Kraftigere ydeevne med den halve lyd*

Kraftigere og mere støjsvag. 600 ledningsfri støvsuger giver mere sugekraft til din gulvrengøring, og et nyt motoriseret mundstykke, som giver mindre støj, når du støvsuger. Hjælper dig med gøre gulvene rene ved en dejlig lav lyd.

*Sammenlignet med en Electrolux model WQ61-42GG baseret på interne tests. Ydeevne målt på opsamling af støv i henhold til 59F-IEC 62885-2 Edition2 FDIS. Lydniveauet er reduceret med halvdelen (-3dBA) målt på håndenheden i henhold til ISO 3743.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62HB25SH

Rengør forskellige overflader med mundstykket, som har mange overflader

Ingen skift nødvendig. Rengør forskellige overflader med et enkelt effektivt mundstykke. Det effektive mundstykke til flere overflader gør, at du kan gå fra tæpper til hårde gulve uden at skifte mundstykke. Nem støvsugning.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62HB25SH

Gør rent uden at larme

Vores mest lydsvage støvsuger hidtil.** Denne ledningsfri støvsuger giver effektiv rengøring, med en motor designet til at lave mindre støj under rengøring, uden at det går ud over effektiviteten.

**Interne tests i henhold til ISO 3743 på håndholdt enhed (aug, 2021), sammenlignet med andre ledningsfri, håndenheder fra Electrolux, som model WQ61-42GG.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62HB25SH

Fjerner fint støv og partikler, så du får en renere seng.

Mundstykket BedProPowerTM+ går i dybden for grundig rengøring. Kombinationen af børste og gummistrimler sikrer omhyggelig rengøring af din seng og sofa. Går i dybden med polstringen for at fjerne alle typer partikler.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62HB25SH

Giver op til 55 minutters køretid.

Det avancerede batteri i denne ledningsfrie støvsuger giver dig mulighed for at støvsuge op til 40 minutter med hele støvsugeren eller 55 minutter med den håndholdte enhed på et fuldt opladet batteri.

***Interne tests på håndholdt enhed ved min. indstilling i henhold til IEC 62 885-4.

Electrolux - Ledningsfri støvsuger - ES62HB25SH

Opsamler op til 99,9% støv**** og giver et sundere hjem.

Tager sig af dit indeklima. Vores løsningsorienterede støvsuger er udstyret med et 5-lags filtreringssystem, som forhindrer op til 99,9% af støvpartiklerne**** i at blive udledt i luften fra støvsugerens udblæsning. Hjælper dig med at få et sundere hjem.

****Interne tests i henhold til standarden EN 60312-1:2017.

Tilbehør

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes