Produktdetaljer

Pas på dit hjem med Electrolux SilentPerformerTM støvsuger. Let at manøvrere og avanceret lyddæmpning gør den til den perfekte støvsuger. ESP72DB er kåret af Forbrugerrådet Tænk til Bedst i test marts 2018.

Fordele

Stilhedens styrke!

Den kraftfulde støvsuger med Silent Pro system™ og 360⁰ Motion Technology™ hjul giver en lydløs dybdegående rengøring og et enestående rengøringsresultat.

Electrolux - Støvsuger - ESP72DB

Silence Pro System™ til en mere lydsvag rengøring

Rengør uden støj. SilentPerformer™ er designet med fokus på lydsvaghed. En støj-optimeret motor sammen med kabinettets konstruktion og det nye DustPro™ silent mundstykke sikrer en mere lydsvag rengøring – uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Electrolux - Støvsuger - ESP72DB

360° Motion Technology™ til at nå nemt rundt i hjørnerne

Alle de små ting vi har i vores hjem gør det hyggeligt, men også vanskeligt at gøre rent. Derfor er SilentPerformer™ forsynet med små roterende hjul, som er ideelle til at støvsuge rundt om genstande og gør det nemt at nå vanskeligt tilgængelige steder.

Electrolux - Støvsuger - ESP72DB

Multi Room System™ til en legende let rengøring på én gang

Gør rent på én gang - uden at skulle stoppe for at trække ledningen ud og sætte det i igen hver gang, du går ind i et nyt rum. SilentPerfomer™ leveres med en ekstra lang ledning på 12 m, som er nok til at rengøre flere rum på én gang - en legende let rengøring, helt enkelt.

Tilbehør

Anmeldelser

Hvad mener du?
Hjælp os med at forbedre vores produkter

Din mening hjælper os hele tiden til at blive bedre. Samtidig hjælper det også andre forbrugere med at beslutte, hvilke produkter de skal købe. Brug stjernerne for at starte en anmeldelse. Som tak for din tid får du 25% rabat på udvalgt kogegrej i vores webshop.

Skriv en anmeldelse - Få rabat i vores webshop

Velkommen. Dette er din plads. Fortæl os hvad du synes.

Skriv anmeldelse som gæst herunder eller log ind for at anmelde produktet.

{{ props.errorNickname }}

Navnet vil dukke op sammen med din anmeldelse. Brug venligst ikke dit fulde navn - så bliver din anmeldelse ikke publiceret

Vi har brug for din e-mailadresse for at bekræfte din anmeldelse og muligvis kontakte dig

{{ props.errorEmoji }}

De mest anvendbare kundeanmeldelser fokuserer på kvalitet, design og respektive maskiners funktionalitet. For feedback vedrørende service, forsendelse eller installation kontakt venligst kundeservice. Disse anmeldelser er modereret, før de bliver posted her på siden. For mere information om dette, se vores Retningslinjer for anmeldelse.

Accepter venligst betingelser og vilkår

Mange tak for din anmeldelse!

Tjek venligst din mail for at bekræfte

2

Hyleren

Af Pedersen På 12 juni 2021

Er enig med de øvrige i at der er noget med mundstykke og sug der fungerer dårligt. Derudover hyler det i overgangen mellem røret og slangen - så nu går den under navnet Hyleren. Silent performer..
På alle måder en dårligere kvalitet end den tidligere model som jeg var tilfreds med. Har fået skiftet overgangen til røret uden effekt. Er nok en designfejl

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Hvis der er fejl eller mangler på et produkt anbefaler vi at kontakte vores service afdeling via formularen her på siden.

3

Suger godt men er dårlig til tæpper + til sofaen

Af GL På 24 maj 2021

Som de andre anmeldelser også siger, suger den for kraftigt til, at man kan støvsuge løstliggende tæpper ordentligt. Mundstykket til møbler er helt elendigt, så jeg håber, jeg kan købe et i bedre kvalitet. Det er også irriterende, at de mindre mundstykker ikke har en ordentlig plads i støvsugeren som normalt. De kommer til at ligge løst og rode.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for din anmeldelse
Vi anbefaler, at man tager kontakt til vores serviceafdeling ved at benytte vores kontakt formular her på siden, hvis man finder fejl eller mangler ved et produkt
Møbelmundstykket sidder i en holder på teleskoprøret, så det er nemt tilgængeligt, når man er rundt med støvsugeren. Ved støvsugning at mindre løstliggende tæpper anbefaler vi, at man lukker helt op for luftreguleringen, så suget ikke er så kraftigt

2

Fortæl dog hvilket mundstykke, man skal tilkøbe

Af DanielB På 22 maj 2021

Det er virkelig underligt, at man som producent kan lave et mundstykke, som er lige til at smide i skraldespanden, da det suger sig fast på tæppet. Hvor er ansvaret for miljøet, når man skal smide et stykke plastik ud. Og hvorfor ligger der ikke en kupon i kassen med et tilbud på et mundstykke, så man i det mindste ikke smider HELE støvsugeren ud i frustration til endnu mere skade for miljøet? Hvorfor skriver Elextrolux ikke her i sine svar, hvad man skal købe for at få den til at lade være med at klæbe sig fast til tæppet, når alle tilsyneladende har problemet?

 • Design
  1
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Tak for din anmeldelse
Det kan være flere årsager til at mundstykket suger sig fast. Det kan bl.a have noget med gulvbelægning at gøre.
Hvis man oplever fejl eller mangler på et produkt anbefaler vi at tag kontakt til vores serviceafdeling via vores kontaktformular her på siden.
I anmeldelser går vi ikke ind i specifik sagsbehandling

2

Dårlig mundstykke

Af Caro På 26 marts 2021

Virkelig dårlig mundstykke, som . Det er umuligt at støvsuge tæpper på nogen måde.. Kan det være rigtig at man skal købe nyt mundstykke.. ? virkelig ikke optimal..

 • Design
  3
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  2

Kunne du bruge denne anmeldelse?

I am error text

Svar fra Electrolux

Det er vigtigt at man kontakter vores kundeservice via vores kontaktformular her på siden, hvis man har et problem med et produkt.

Andre produkter

Electrolux - Støvsuger - PD91-ANIMA
Pure D9 Støvsuger med pose 69 dB, Chili Red

Det allerbedste indenfor støvsugerteknologi og innovation for fantastisk ydeevne og smart alsigighed. Den nye Pure D9 med FlowMotion system sikrer nem og ubesværet håndtering og den smarte fjernbetjening på håndtaget samt Autofunktion sørger for at sugesty...

Electrolux - Støvsuger - EPF63DB
PowerForce Støvsuger med pose 76 dB, Deep Blue

Rengør nemt alle typer gulv med Electrolux PowerForceTM støvsuger. Fantastisk rengøring overalt og stor brugervenlighed med Power Pro System™ & 360o Motion TechnologyTM

Electrolux - Støvsuger - ESP74DB
SilentPerformer Støvsuger med pose 72 dB, Deep Blue

Rengør uden støj. SilentPerformer™ er designet med fokus på lydsvaghed. En støj-optimeret motor sammen med kabinettets konstruktion og det nye DustPro™ silent mundstykke sikrer en mere lydsvag rengøring – uden at gå på kompromis med ydeevnen. Føres hos udva...

Kundeservice

Vidste du, at du selv kan fikse mindre ting uden at behøve at bestille en serviceteknikker? Søg på dit problem herunder for at komme i gang.

Har du allerede dette produkt?

Registrér dit produkt for at optimere produktoplevelsen. Du kan også få hjælp via linkene herunder med tilbehør, reservedele og support.

Registrér produkt Support
Klipper og hav mødes