MotionSense™ robotstøvsuger

MotionSense™ robotstøvsuger

Rengøring må gerne være nemt - så hvorfor ikke gøre det så let som at trykke på en knap? Med MotionSense robotstøvsuger føles dit hjem altid rent og indbydende. Bedst i i Test ifølge Testfakta. 

MotionSense-robotstøvsugeren gør rent i stuen

Rent uden sved på panden

MotionSense™ kan du regne med passer til dit hjem og din livsstil med sin revolutionerende form og ekstra store børste til exceptionel rengøring.

MotionSense™ PowerBrush™
Så rent som overhovedet muligt

MotionSense™ PowerBrush™ når ind til 3 cm fra vægge, genstande eller hjørner.

Bedre end de andre

MotionSense™ gør det let at holde hjemmet i fin form. Dens specialfunktioner gør, at den kan gøre rent dybere og længere end andre robotstøvsugere.

 • Hjørne af MotionSense-støvsugeren
  1
  Få bugt med hjørnerne

  Rengør selv de sværeste steder - MotionSense™ klarer 80% flere små steder end andre robotstøvsugere.

 • Den XXL-store børste til MotionSense-støvsugeren
  2
  Rengør mere på én gang

  MotionSense™'s XXL-børste og rengøringsfunktion gør mere rent på en og samme gang.

 • Hjørnet af MotionSense-støvsugeren
  3
  Længere batterilevetid

  MotionSense™ har Lithium TurboPower-batteri, holder længere og gør opladningen hurtigere.


Electrolux MotionSense-robotstøvsuger

Designet til perfekt rengøring

Det er ikke svært at gøre perfekt rent med MotionSense™ næste generation med trekantet design. Ser både godt ud og klarer mere. Gør rent i hjørner og smalle steder, hvor andre robotter giver op. Du får gjort rent og kan slappe af.

Resultater, du kan regne med

MotionSense™ kan gøre lige så rent, som du selv ville have gjort. Med XXL PowerBrush™, som er 16% større end de normale børster, kommer den rundt i alle hjørner, langs vægge og alle steder, så du kan regne med, at der er helt rent.

MotionSense og den virtuelle barriere

Rengøring du kan regne med

MotionSense™ Virtual Barriers kontrollerer hvor robotstøvsugeren gør rent - og hvor den ikke gør det. Uanset om du ønsker en hurtig rengøring på et bestemt sted eller at den ikke skal ramme legetøjet, så kan de virtuelle grænser bruges til at styre den udenom de steder, du ønsker.

Rent hvor andre giver op

Du behøver ikke tænke på trapper eller forhindringer for at få gjort ordentligt rent. MotionSense™ klarer kanter eller høje tæpper, hvor andre robotter giver op. Spekulerer du på om den falder ned af trappen? Den har indbygget sensor til at forhindre, at den vælter.