Opdag

AnimalCare Collection™

UltraOne AnimalCare-støvsuger

UltraOne™ AnimalCare

Når man tænker over det, så er en kat i huset faktisk den ultimative test for en støvsuger. Kan den opsamle dyrehår fra tæpper, gamle trægulve, fliser og beton? UltraOne™ AnimalCare er designet til at klare alle typer overflader, hvor din lodne ven har været. En pålidelig løsning, når du ønsker en lydløs og prisvindende rengøring af dit hjem.

UltraSilencer Zen AnimalCare-støvsuger

UltraSilencer™ Zen AnimalCare

Lad ikke støvsugningen forstyrre dig og dine lodne og ikke-lodne familiemedlemmer. UltraSilencer™ Zen AnimalCare er skabt til hjem, der værdsætter stilhed lige så meget som exceptionel renhed. Med et støjniveau tæt på stilhed (58 dB) hjælper den dig med dagligdagens sidste opfriskninger til at fjerne dyrehår stille og roligt.

En person bruger den ekstra lange ledning til Electrolux UltraFlex AnimalCare og kan let gøre stuen ren
UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ AnimalCare

UltraFlex™ gør rengøringen så nem, som den overhovedet kan blive.. Du skal ikke sætte et stik i og trække det ud. Med et multiroom system™ kan du faktisk rengøre ethvert hjem på én gang. Du skal ikke tænke på støvsugerposer. UltraFlex™ er fremstillet til at gøre dit hjem perfekt rent og fri for dyrehår uden en pose, hver gang.

PowerForce AnimalCare-støvsuger

PowerForce™ AnimalCare

Kraftig men effektfuld. Avanceret men nem at bruge.. Udstyret med en motor og et mundstykke, der er optimeret til maksimal styrke, er Powerforce™ AnimalCare der for at hjælpe, når katten har leget på tæppet i stuen. Med hjul, der kan drejes 360°, kan du bevæge dig frit rundt i huset, mens du rengør i alle mulige retninger.

SilentPerformer AnimalCare-støvsugeren

SilentPerformer™ AnimalCare

Lad ikke støv eller dyrehår komme i vejen for din trivsel i hjemmet. Med den allergivenlige SilentPerformer™ AnimalCare kommer du rundt i alle hjørner og på alle hylder. Du skal ikke være bange for at komme til at støje eller vække katten, SilentPerformer™ er der for at hjælpe dig lydløst hver gang, du har brug for det.

The Ergorapido with AnimalCare

Ergorapido™ AnimalCare

Med Ergorapido™ skal du ikke være bange for, at katten vil lege med ledningen eller hunden tygge i den.. Du behøver heller ikke at tænke på at skulle flytte møblerne, før du går i gang. Denne fleksible vinder klarer dine støvproblemer problemfrit for dig. Når gulvene er frie for støv og dyrehår, skal du blot skifte til den håndholdte funktion for at give alle glemte hylder og skabe den kærlige pleje, de fortjener.